ALEGEM IMPREUNA VIITORUL

Am postat Programul managerial, în care puteți găsi informații legate de perspectiva mea asupra viitorului Universității "GR. T. POPA".



http://lookmedica.ro/program-astarastoae/

4 comentarii la “ALEGEM IMPREUNA VIITORUL”

  1. Peter Manu a scris:

    Iata ca Dl. Astarastoae isi promoveaza candidatura printr-o brosura luxoasa publicata sub sigla institutiei pe care vrea sa o conduca. Ar fi bine ca dansul sa ne asigure ca a platit din buzunarul propriu acest material de propganada electorala.

  2. Vasile Astărăstoae a scris:

    Stimate dle Manu
    Ma flateaza faptul ca de ani de zile va intereseaza in mod constant persoana mea si in acelasi timp ma bucur ca exista un spirit critic care sa imi tempereze accesele umane si normale de egocentrism si autosuficienta. Cu privire la intrebarea dvs, raspunsul este DA, am suportat din venituri proprii multiplicarea materialelor programatice la o tipografie externa UMF-ului, intr-un tiraj mic, in semn de respect pentru cei care ma voteaza. Va transmit pe adresa personala o copie dupa factura.
    Cu stima, Vasile Astarastoae

  3. Copaceanu D. a scris:

    Am citit atit documentul postat aici cit si planul managerial si cv-ul dlui prof. Georgescu. Nu am inteles de ce la dl prof. Georgescu nu sunt trecute lucrarile stiitific esi de ce in discutiile avute cu noi, cadrele didactice, se ridica impotriva publicarii de articole in reviste serioase, bine cotate. Am inteles dupa ce am verificat bazele de date ISI: dl. prof. Georgescu nu are nici un articol publicat in o revista cotata ISI.

  4. Aura T. a scris:

    Cred ca e foarte bine venita o evaluare comparativa a ofertelor electorale ale ambilor candidati.
    Pentru marele public, care citeste bzi, acestea nu au nici o reelevanta. pentru noi, universitarii, acestea ar trebui sa fie documentele sursa ale deciziei finale.
    Academic si Universitar inseamna nu doar consistenta si continut ci si ambalaj, imagine, prezentare.
    Comparati, va rog, cele doua proiecte manageriale si veti vedea care e rectorul pe care ni-l dorim sa ne reprezinte.
    Sincer, eu nu vreau sa ma reprezinte un chirurg al carui mana tremura, care gafaie cind vorbeste si care ne scrie ce vrea sa faca intr-un document care arata a ciorna!

Comentează acest articol