Discurs la Seara Valorilor, 14 oct 2011

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DM6MftACgHs[/youtube]

Discurs la Seara Valorilor cu ocazia primirii distinctiei de cetatean de onoare al Iasului din partea primarului Gheorghe Nichita. Vineri 14 octombrie 2011, Palatul Roznovanu.

2 comentarii la “Discurs la Seara Valorilor, 14 oct 2011”

  1. Peter Manu a scris:

    Asadar, Dl. Astarastoae s-a hotarat sa candideze pentru un nou mandat de rector al UMF Iasi. Din Pubmed rezulta ca dansul a publicat, in ultimii 5 ani, doar un articol intr-o revista cu (modest) factor de impact. Potrivit noilor reguli, publicate in vara in Monitorul Oficial, D-l Astarastoae nu trece nici macar baremul pentru conferentiar universitar. Se indoieste totusi cineva ca va castiga competitia pentru rectorat?

  2. Peter Manu a scris:

    Cu ajutorul unui universitar din Romania, am reusit astazi sa obtin o lista a intregii productii ISI a D-lui Astarastoae din ultimii 5 ani. Este vorba despre 20 de articole, dintre care 13 au fost publicate in Revista Romana de Bioetica, 6 in Romanian Journal of Legal Medicine si 1 in publicatia unui congres despre Alzheimer. In total, toate acest articole au un “scor relativ de influenta” de exact 0 (zero). Cu aceasta productie, Dl. Astarastoae nu poate fi confirmat nici macar ca si conferentiar universitar. Nu mai ramane de adaugat decat ca Dl. Astarastoae este redactorul sef -fondator al Revistei Romane de Bioetica si este in Editorial Board la Romanian Journal of Legal Medicine.

Comentează acest articol