INVITATIE


Dragii mei,

 

In urma cu 3 ani mi-am facut acest blog, un videoblog.

Acest canal de comunicare s-a  dovedit a fi un instrument foarte eficient. Am aflat astfel foarte multe din multumirile si nemultumirile celor care simteau nevoia sa comunice cu mine si  am avut posibilitatea sa ma exprim necenzurat, altfel decit in mass media.

Convins de utilitatea comunicarii in general si atras de spatiul virtual, m-am hotarit sa imi extind portofoliul  printr-o pagina de facebook:

 


 

 

Stiu ca  spatiul virtual este o arma cu doua taisuri. El are avantaje si dezavantaje insa viata m-a invatat sa folosesc intotdeauna partea buna a lucrurilor.

In pagina mea de facebook am postat deocamdata fotografii oficiale si personale, din spatiul academic sau de la intilniri mai putin formale. Insa imi propun ca, in timp, aceasta pagina sa devina un spatiu al dezbaterilor si al polemicii constructive.

 

Va astept cu drag sa discutam si pe FACEBOOK,

Vasile Astarastoae


 

4 comentarii la “INVITATIE”

  1. George Teaca a scris:

    Va salut initiativa si dau fuga pe facebook sa va dau un like.

  2. Andrei T. a scris:

    Uau! buna initiativa, profesore. stiu ca studentii va iubeau pentru felul dv boem de a fi si pentru stilul non-conformist de a sta de vorba cu ei. acum, daca intrati si pe facebook, chiar veti fi RECTORUL studentilor!

  3. Elena Barbul a scris:

    Estte bine,uneori am vrut sa va comunic ceva si nu am putut,nu am gasit adresa d-voastra.
    De exemplu:odata am vrut sa intreb cite examene v-om da in viata,chiar daca am trecut de Primariat si Master,cind ne mutam dintr-un Spital in altul,specificind ca cel din urma are nevoie si mai suntem si unici concurenti? De ce nu suntem(in Romania noastra)angajati pe baza de CV cind este liber postul si nevoie mare?(ma refer la angajarea pe perioada nedeterminata deoarece cea pe perioada deteriminata este aducatoare de salariu mic)Si in general de ce nu se foloseste aprecierea unui om dupa CV,asa cum se face in alte tari,mi se pare mai obiectiv decit sunt examenele azi.
    Elena Barbul
    Medic de Laborator

  4. Peter Manu a scris:

    Incepand din 2009 Dl. Astarastoae nu a mai raspuns comentariilor trimise de cititorii blogului sau.

Comentează acest articol