Cel mai mare Targ Virtual din Europa in domeniul medical a inceput pe 1 decembrie

Decembrie 2014: Careers in White International anunta startul celei de-a 5-a editie a Targului Virtual international de locuri de munca. Careers in White International este cunoscut in Romania sub denumirea Cariere in Alb. Dupa o serie de 23 de evenimente in Spania, Portugalia, Croatia, Ungaria, Romania, Grecia si Bulgaria, editia de toamna 2014 a evenimentelor Cariere in Alb culmineaza cu cel mai mare eveniment.

Cel mai mare si mai accesibil eveniment de recrutare a inceput pe 1 decembrie. Evenimentul ofera timp de 3 saptamani oportunitati pentru personalul medical in cautare de locuri de munca in tara sau strainatate. La fel ca la un targ fizic, in cadrul Targului Virtual companiile isi pregatesc un stand in care afiseaza informatii generale: prezentari si descrieri ale activitatii lor, locuri de munca, contact, website si video.

Candidatii pot accesa site-ul pe computer, tableta sau telefon mobil, in mod confortabil, de oriunde. Candidatii pot discuta privat sau public cu recrutorii despre ce presupune procesul de relocare si pot afla cum sa aplice la locuri de munca. Cei in cautare de locuri de munca pot crea, posta CV-uri direct pe site si pot vizita stand-urile virtuale ale companiilor pentru mai multe informatii despre job-urilor disponibile, angajatori, locatii si beneficii.

Aceste servicii vor fi disponibile 24 ore pe zi, sapte zile pe saptamana, intre 1 si 21 decembrie. Targul de job-uri medical este deschis si gratuit pentru public.

Expozanti internationali sunt in cautare de profesionisti in toate domeniile medicale: doctori rezidenti si specialisti, asistenti medicali, studenti la medicina, medici stomatologi, fizio-kineto-terapeuti, moase, farmacisti, cercetatori si personal auxiliar.

“Targul Virtual creste gradual in marime si eficienta pe piata de recrutare actuala a personalului medical. Este metoda perfecta pentru a completa si sublinia activitatea Cariere in Alb inceputa in 2009”, declara Bogdan Covaliu, Manager General. “Speram ca raspunsul sa fie unul pozitiv. Targul Virtual da o noua sansa persoanelor care nu au reusit sa participe sau nu au gasit ceea ce cautau in cadrul targurilor traditionale. Ei o pot realiza in timpul lor liber, oricand si oriunde au acces la un calculator conectat la internet. In plus, ei vor putea alege din mai multe job-uri si angajatori posibili.”

Careers in White International (Cariere in Alb) este o platforma destinata intalnirii personalului medical in cautarea unui loc de munca cu potentiali angajatori din domeniul sanatatii. Posturile vacante sunt pentru toate specialitatile medicale si pornesc de la salarii de 2 500 de euro pentru asistenti si medici rezidenti si ajung la peste 4000 de euro pentru medici specialisti, incluzand cursuri de limbi straine si consiliere in cariera medicala, in sisteme medicale variate, pentru toate domeniile.

Parteneri media ai evenimentului: Bestjobs, Pagina Medicala, Pagina Farmacistilor, Pharma Business, Ziarul MF, Explore Medicine TV, Medipedia, eMedic.ro, Blog de Medicinisti, Medical Manager, Dentistul.info, Televiziunea Medicala, WorkStickers, Career Jet, Parinti Clujeni, Parinti Romania.

Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul oficial al evenimentului.

Careers in White International – www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspxcontact@careersinwhite.com

poza promo pt fb - Cel mai mare targ virtual pentru medici are loc acum, aici - link

Leave a Reply

Your email address will not be published.