Cum poţi dona pentru CIRTITA

spital-cirtitaPână pe 15 mai 2010, persoanele fizice pot solicita Administratiei Financiare de care aparţin să vireze 2% din impozitul pe venitul realizat în 2009 - impozit deja plătit statului - în beneficiul Asociatiei Medicale "CIRTITA" din Iasi.

Este dreptul tău şi nu te costă decât un plic şi un timbru, sau un drum până sediul nostru. Vei rămâne însă în istoria Proiectului CIRTITA, prin menţionarea numelui tău la sponsorii anului 2011. Dacă nu vei face acest gest, nu pierzi nimic. Pierde însă Proiectul CIRTITA. Şi câştigă doar statul.

Vreau sa donez, ce am de facut?

  1. Descarca si listeaza Formularul 230 in 2 exemplare.

  2. Completeaza ambele exemplare doar la partea I (Date de identificare a contribuabililor), semneaza şi pune data. Pastreaza un exemplar pentru tine.

  3. Depune cel de-al doilea exemplar, până cel târziu pe 15 mai 2011, la sediul Administratiei Financiare de care aparţii sau, până cel târziu pe 10 mai 2010, la  Asociatia Medicala "CIRTITA" din Iasi (UPU, Spitalul de Urgente "Sf. Ioan").

  4. Daca nu ai timp sa te deplasezi, poti trimite formularul prin posta, intr-un plic timbrat. Poti alege una din variantele:

    • Cu scrisoare simplă: până cel târziu pe 10 mai 2010, pe adresa: Asociatia Medicala "CIRTITA" Iasi.

    • Cu scrisoare recomandată: până cel târziu pe 15 mai 2010, pe adresa Administratiei Financiare de care aparţii (pentru Iasi: Administraţia Finantelor Publice a Municipiului Iaşi - str. Anastasie Panu nr. 26, Iaşi, jud. Iaşi).




În ambele cazuri, te rog să ne anunţi după expedierea formularului, pentru a-ti menţiona numele la sponsorii anului 2011. Nu uita să păstrezi un exemplar pentru tine! Iti multumim! Pupu' de la UPU!

Datele noastre de identificare:

Denumire entitate nonprofit: Asociatia Medicală "CIRTITA" Iaşi
Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit: 24449911
Cod bancar (IBAN) în RON: RO80 BRDE 240S V081 6770 2400
Adresa poştală: str. General Berthelot nr. 2, Iaşi, jud. Iaşi

12 thoughts on “Cum poţi dona pentru CIRTITA

  1. alex

    Anul acesta nu se poate face treaba asta cu cei 2%? In 2008 am ratat, desi tot la sanatate am vrut sa ii dau, catre spitalul SF. MARIA caci am doi copilasi. Am ratat din neglijenta, proasta informare a celor care doresc si au nevoie cat si din partea mea, etc, o multime de factori. Va rog sa ma anuntati daca se poate anul acesta. Poate de la anul se angajeaza si sotia (este viitor asistet) si sigur va dori si ea acest lucru.

    Cu respect,
    Alex

  2. Ciuho

    Nu pot decat sa va multumesc .Ne puteti ajunta in continuare. Am actualizat azi datele . Nu vom uita ca ati fost primul nostru sprijin in acest an .Vom continua sa dezvoltam acest proiect si speram ca doamna inimii dumneavoastra sa poata fi alaturi de noi in noul Spital de Urgente.
    Pupu` de la UPU

  3. Iulia

    Eu nu am cum sa donez acei 2% dar m-ar interesa daca se pot face depuneri direct in contul bancar afisat?
    Mult succes in continuare si tot respectul pentru felul in care medicii ieseni isi fac meseria. Datorita voua, tatal meu a mai trait cativa ani, iar mama s-a bucurat sa poata merge din nou, desi a fost pentru putin timp…

  4. Cristian Petrescu

    Stimata echipa CIRTITA,

    Ma numesc Petrescu Cristian, profesia mea este psiholog principal clinician, in cadrul Centrului de Sanatate Mintala Iasi, si urmaresc de multa vreme activitatea dumneavoastra nobila, aceea de a salva viata celor care nu mai tin la ea, si care intr-un moment de ratacire au facut gesturi necugetate. Am o experienta clinica de 14 ani, ma ocup de persoane cu tulburari psihice, iar de cca 10 ani fac si terapie pentru cei cu tentative autolitice. Un demers psihoterapeutic in cazul tentativelor autolitice presupune un minim de 20 sedinte de consiliere/terapie, ceea ce este un efort pentru un pacient care oricum este dezorientat (ajungand astfel la decizia fatala). Ce propun eu? ca aceste sedinte, fara de care exista riscul iminent al recaderii, sa fie facute GRATUIT de catre specialisti pregatiti pentru astfel de cazuri, in cadrul Centrului de Sanatate Mintala Iasi.
    Daca veti decide sa facem un efort comun , si actul medical sa fie continuat de psiholog, imi exprim speranta ca aceste evenimente triste vor fi mai rare.

    Cu mult respect,
    Cristian Petrescu
    tel. 0745877820

  5. Iulia

    D-le Petrescu, este laudabila initiativa dumneavoastra, dar chiar o gasesc neincadrata corect in context…
    Si desi va apreciez domeniul de activitate, dorinta de a ajuta, chiar nu stiu cum ar putea rezolva sedintele de psiho-terapie problema cuiva dator pe viata pentru o casa, masina, firma, atata veme cat conditiile vietii sociale din Iasi nu i-o permit…nu tu locuri de munca, nu tu posibilitati reale de a rezolva ceva…si-aici putem polemiza cel putin 48 de ore, continuu…eu atat rezist…
    Ideea de baza era insa ca aici, legata de activitatea unitatii de urgente de lla spitalul deurgente discutam clar despre bani, oamenii acestia care au uitat de viata lor in folosul altora, au nevoie urgenta in acest moment de bani…si iar bani…:(
    Cu mult respect,
    Iulia

  6. marina

    Imi pare rau ca nu am stiut de acest proiect CIRTITA mai ales ca sunt viitor asistent medical si mai ales ca, decat sa se bucure statul de banutii nostri de ce sa nu ne bucuram noi ca parte integranta din aceasta colectivitate numita ” Iasi” . Acum suntem in 2010 si imi doresc ca eu si cei din familia mea sa ajute iasul cu cei 2% mai ales ca imi doresc sa ajung sa lucrez la voi. Sunteti cei mai buni !

  7. carmen buga

    tudorica
    adresa bancii unde ai deschis contul si care filiala….ca sa iti trimit de aici…caci banca va face conversia….sa fie de leac!!!!

  8. carmen buga

    tudorica mama…care filiala manca-ti-as gusa…adresa filialei……..ca imi cer astia de aici….please…asta am inteles si eu ca e la BRD,dar imi trebuie adresa filialei unde ai deschis contul…ok?

Leave a Reply

Your email address will not be published.