Lumbago cu ochişori!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xYvBjGVMK8A[/youtube]

Din seria ce s-a mai întâmplat pe la UPU, dr. Tudor Ciuhodaru ne anunţă că astăzi a avut loc prima naştere înregistrată la spitalul de urgenţe Sfântul Ioan. Mai interesant este însă faptul că pacienta, o studentă de 21 de ani, a venit la consultaţie acuzând cumplite dureri de spate.

Numai că... surpriză:

"Nici nu a intrat bine pe uşa de la UPU şi au fost declanşate durerile specifice naşterii. S-a asigurat rapid o echipă mixta formată din  doi medici de urgenţe, anestezist-reanimatori şi doi chirurgi, ce au asistat naşterea. Pacienta a născut o fetiţă care se va numi Ioana. Eu voi oferi trabucurile tradiţionale, iar naşi îi vor fi doctor Dana Petrea, doctor Ştefan Mihalache şi doctorul Emanuel Toma. Doctorul Narcis Romedea, şeful gărzii pe chirurgie, caută în acest moment şampania şi florile", a ţinut să menţioneze dr. Tudor Ciuhodaru.

Un echipaj al ambulanţei ce adusese un politraumatizat la UPU a preluat în acest moment pacienta pentru transferul la Obstetrică.

"Este prima naştere sub ochii CIRTITA, iar cei de la Urgenţe speră ca în noul spital să aibă şi compartiment de obstetrică-ginecologie", a adăugat dr. Tudor Ciuhodaru.

Sursa: Tele M si Ieseanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.