Măcar moartea ne va despărţi?

Disperată că soţul nu vrea să-i acorde divorţul, o ieşeancă a încercat să se sinucidă înghiţind 50 de comprimate de medicamente. Femeia de 27 de ani a fost găsită de membrii familiei, fiind transportată la Spitalul de Urgenţe.

"Pacienta a fost internată la Clinica de Toxicologie, unde a fost supusă măsurilor de depurare a toxicului. Prognosticul este rezervat", ne-a spus dr. Tudor Ciuhodaru, şeful UPU.

Tot în urma unui conflict cu soţul, o săteancă de 32 de ani, din Şcheia, a fost adusă la Spitalul de Urgenţe. Femeia şi-a înecat amarul în peste 40 de comprimate antiinflamatorii nesteroidiene.

"Din cauza intoxicaţiei medicamentoase, săteanca s-a ales cu insuficienţă hepatică şi este posibil să aibă nevoie de dializă", a adăugat dr. Ciuhodaru.

Sursa: Evenimentul.ro (C.Mihăilă)

One thought on “Măcar moartea ne va despărţi?

  1. marta

    Nici un barbat de pe lumea asta nu merita sa ne luam viata pentru ei.Nu stiu sa pretuiasca sacrificiile partenerelor.Indiferent ca au studii sau nu unele reminiscente comuniste,sau poate din familie ,ii indreptateste sa fie badarani.scuze pentru cei care nu intra in aceasta categorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.