Pacienti straini la Spitalul de Urgente "Sf. Ioan"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gvqtrw5NP2U[/youtube]

TRANSCRIERE:

In ultimele saptamani, peste 70 de cetateni straini au fost tratati la Spitalul de Urgente "Sfantul Ioan".

Cei mai numerosi pacienti au fost turcii care lucreaza la diferite firme ce-si desfasoara activitatea in Iasi, dar si francezi, sirieni, chinezi si americani. Medicilor le-a fost dificil sa se inteleaga cu pacientii straini. In ultima perioada la Spitalul de Urgente "Sfantul Ioan" au au fost tratati chinezi, italieni, francezi, germani, tunisieni, sirieni dar si americani.

Cei din UPU l-au folosit ca translator pe doctorul Vladimir Calaras.

Doctorul Tudor Ciuhodaru, sef UPU Spitalul de Urgente "Sfantul Ioan" a declarat: "Pacienti din 4 continente au ajuns sa se trateze la unitatea de primire a urgentelor "Sfantul Ioan", chinezi, francezi, italieni, germani, turci, americani, au fost asistati de urgenta pe toxicologie, traumatologie, chirurgie reconstructiva si arsuri de fapt existente doar la spitalul nostru. Cu cetatenii turci a fost o problema pentru ca singura limba de comunicare a fost rusa pe care o stiau cativa dintre ortopezii nostri."

Cei mai multi dintre straini au ajuns la spital cu probleme de toxicologie, ortopedie-traumatologie, chirugie reconstructiva si arsuri.

Sursa: Tele M (Irina Zaharia, Ionut Jigolea)

2 thoughts on “Pacienti straini la Spitalul de Urgente "Sf. Ioan"

  1. gigi capsunaru

    lol sigur ca murim. Problema este financiara. In 99% din cazuri doctore.
    Dai spaga traiesti mai mult, nu dai… n-ai. Sau nu-i asa, doctore?

  2. Ciuho

    Nu cred ca Clotho, Lachesis si Atropo isi pun vreodata astfel de probleme. Parcele torc, deapana si taie fara a tine cont de asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.