Sâmbătă se lansează “TEOFANIA”, o revistă de dialog ortodox

Sâmbătă, începând cu orele 10.00, la expoziţia TOB din centrul Providenţa va avea loc lansarea revistei TEOFANIA. Revistă de dialog ortodox, însă cu un colectiv redacţional format din preoţi şi doctori.

“Revista va vorbi despre bucuriile şi durerile persoanei omeneşti, implicare ei în actualitatea slujirii Bisericii, modul de comunicare cu tinerii şi copii, înţelegerea sensului familiei, bucuria întâlnirii şi respectul pentru cei vârstnici”, a explicat preot dr. Nicolae Nicolescu, coordonatorul revistei.
La ceromonia de lansare preot dr. Nicolae Nicolescu şi dr. Tudor Ciuhodaru vor lua cuvântul pentru a evidenţia importanţa unei astfel de publicaţii.

“Vom sublinia colaborarea dintre laic şi religios, insistând pe experienţa dobândită în asistenţa pshihosocială a celor aflaţi în suferinţă. Continuăm astfel campania “Ajută-ne să te ajutăm!” a proiectului CIRTITA, hotărâţi să găsim soluţia sănătoasă în viaţa cetăţii”, a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, de la Spitalul de Urgenţe “Sf. Ioan”.

În primul număr al revistei, ce va apărea lunar, primul doctor care a scris un articol, despre fractura de col femoral, este Paul – Dan Sârbu, medic primar ortopedie-traumatologie, Spitalul Clinic de Urgenţe “Sf. Ioan”.

Sursa: iasicastiga.ro (A.O)

One thought on “Sâmbătă se lansează “TEOFANIA”, o revistă de dialog ortodox

  1. Editura Iona

    Editura Iona vă invită la un CONCURS
    Cei trei câştigători for primi o carte la alegere şi 30% reducere la un al doilea titlu comandat (dacă doresc).

    Pentru a participa vă aşteptăm pe blogul nostru http://edituraiona.blogspot.com

    Editura Iona a luat chip din dorinţa de a face o trecere lină de la cele ale lumii acesteia la năzuinţele duhului. Conceptul editurii se situează la graniţa dintre tărâmul Dreptei Credinţe şi cel al culturii, încercând să cultive în cititori nu numai o desfătare a sufletului, ci şi să înfăţişeze ochiului omenesc bucuria cărţilor frumoase.

    Editura publică cărţi de teologie ortodoxă, dar şi cărţi pentru copii, încercând să îmbine mesajul creştin-ortodox cu ilustraţii minunate, astfel încât copiii să se simtă atraşi să răsfoiască paginile poveştilor noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.