Vineri 13 le-a adus ghinion

Ieri, cadrele medicale de la Spitalul de Urgente "Sf. Ioan" au avut o zi plina. Peste 100 de persoane au avut nevoie de ingrijiri, dupa ce au suferit accidente din cele mai diverse.

Trei biciclisti au ajuns pe patul de spital, iar dintre ei, A.C., de 68 de ani, le-a pus cele mai multe probleme medicilor.

"Pacientul era politraumatizat, cu numeroase leziuni. Dupa ce a primit masurile urgente de ajutor, a fost internat, insa prognosticul ramâne rezervat din cauza severitatii leziunilor si a patologiei asociate", a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU de la Spitalul de Urgente "Sf. Ioan".

Alte 10 persoane au avut nevoie de ingrijiri, dupa ce au cazut de la inaltime. Un batrân isi va petrece urmatoarele zile in spital, dupa ce a cazut dintr-un cires. O femeie de 78 de ani a cazut in beci si a suferit fracturi la nivelul pumnului si gambei. "In stare critica a ajuns la noi un pacient de 87 de ani, cazut de la etajul II. Acum este in terapie intensiva, prognosticul ramânând extrem de rezervat", a adaugat dr. Ciuhodaru.

Sursa: Flacara Iasului (S.C.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.