Două inaugurări Synevo în județul Timiș: rețeaua de centre de recoltare depășește o sută de locații

Synevo România, liderul pieței locale de servicii laborator clinic, a inaugurat două centre de recoltare analize medicale în județul Timiș, depășind pragul de 100 de unități în țară. Acestea sunt primele centre Synevo din orașul Lugoj, respectiv comuna Dumbrăvița. În județul Timiș, Synevo mai deține cinci centre de recoltare și un laborator, toate localizate în Timișoara.

Primul punct de recoltare Synevo din orașul Lugoj este amplasat în incinta Hotelului Dacia, Strada Andrei Mocioni, numărul 7. Centrul de recoltare din Dumbrăvița este în incinta Clinicii de Stomatologie Doctor Scurtu de pe strada Fervenția. Pentru ambele locații Synevo are semnate contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate și își așteaptă clienții cu campanii speciale pentru o gamă extinsă de analize uzuale.

Synevo are acum o prezență puternică în regiunea de Vest, respectiv trei laboratoare și 14 centre de recoltare amplasate în șase județe diferite: Timiș, Arad, Satu Mare, Maramureș, Sălaj și Bihor.

„În urma acestor investiții Timiș devine pentru Synevo al doilea cel mai important județ din țară după București ca prezență regională. Ne bucurăm că putem fi alături de pacienți din două comunități importante care se dezvoltă constant în ultimii ani, oferind servicii de laborator și diagnostic performante, care au la bază cele mai avansate tehnologii din domeniu. Pacienții vor beneficia de investițiile constante realizate de noi pentru achiziția de echipamente de laborator de ultimă generație, precum și pentru extinderea gamei de analize”, a declarat Sanda Sturz, Director Regional Vest Synevo România.

Synevo România este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic de laborator din România, având 101 locații în 33 de județe din țară.

Laboratorul Central din apropierea orașului București este una dintre cele mai mari unități de acest tip, fiind un centru regional care deservește pacienți din cinci țări diferite din Europa de Sud-Est.

Despre Synevo România

Synevo este liderul în diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2018, Synevo România administra o rețea națională de 16 laboratoare și 99 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând pe parcursul întregului an aproape 15 milioane de teste.

Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.