Despre siguranța alimentelor, medicamentelor, suplimentelor! Despre ce poate fi toxic pentru gravidă și lăuză, despre autism, pericole pentru copii și vârstnici, despre climă și boli infecțioase vechi și noi. Citiți întrebările și dacă nu aveți răspunsuri, veniți în 3-4 noiembrie 2017 la Congresul Național de Toxicologie, ediția a II-a

Știți care sunt substanțele cu potențial toxic? Vă simțiți în siguranță să mânancați un sandwich dupa ce v-ați dat pe mâini cu gel din sticluță? Ați auzit de micotoxine? E vorba despre produși secundari ai fungilor ca și antibioticele, doar că acestea sunt toxice pentru animale și oameni. Toxicitatea lor este destul de mare și astfel cantități foarte mici pot influența starea de sănătate a … Continue reading Despre siguranța alimentelor, medicamentelor, suplimentelor! Despre ce poate fi toxic pentru gravidă și lăuză, despre autism, pericole pentru copii și vârstnici, despre climă și boli infecțioase vechi și noi. Citiți întrebările și dacă nu aveți răspunsuri, veniți în 3-4 noiembrie 2017 la Congresul Național de Toxicologie, ediția a II-a

Consumaţi iaurt: ajută la echilibrarea dietei, după răsfăţurile culinare de Sărbători

Produsele lactate reprezintă o componentă importantă în alimentaţia zilnică, având un conţinut bogat în nutrienţi esenţiali, necesari pentru creşterea şi menţinerea muşchilor si oaselor, la orice vârstă. Pe lângă faptul că iaurtul este o sursă naturală de proteine şi calciu, acesta echilibrează flora intestinală datorită bacteriilor vii pe care le conţine, bacterii care au realizat fermentarea laptelui pentru transformarea acestuia în iaurt. „Iaurtul este un … Continue reading Consumaţi iaurt: ajută la echilibrarea dietei, după răsfăţurile culinare de Sărbători