Activitatea antiteroristă a domnului Gambino și a omologilor lui români

 

Acum câteva zile domnul Giovanni Gambino, un new yorkez născut pe lângă Palermo, unde de altfel a și absolvit cursurile locale de școală a vieții, a acordat un interviu la NBC news.

Domnul Gambino este un membru al renumitei familii Gambino, actualii deținători ai francizei MAFIA pe teritoriul New Yorkului și este o persoană care scrie, înțelege și filozofează, mai ales în zilele în care nu există livrări sau probleme de redimensionare a personalului familiei sau a altor familii concurente.

Ca scriitor domnul Gambino este o persoană extrem de nuanțată care știe și ne învață și pe noi despre faptul că, dincolo de propaganda hidoasă a celorlalți, Mafia este de fapt o organizație ca oricare alta, cu bune și cu rele. O organizație care dacă s-ar fi născut de exemplu prin unele țări balcanice ar fi organizat alegeri, asfaltări și consilii locale, câștigând de 10 ori mai mult cu riscuri de 100 de ori mai mici.

Având însă ghinionul de a- și duce activitatea peste ocean firma domnului Gambino s-a specializat în alte tipuri de activități, altfel necesare, pe care numai lipsa de gratitudine a celorlalți membri așa zis cinstiți ai societății le ține departe de legitimitate și de legiferare.

Astfel omul ne arată că Mafia nu este, cum s-ar crede, o organizație specializată în japcă, export- import de mărfuri interzise, coordonarea și luminarea sindicatelor sau organizarea de snorkeling subacvatic fără costum de scafandri pentru vorbăreți și nerespectuoși, ci o entitate preocupată de securitatea celor din jur. Securitate din ce în ce mai amenințată zilele noastre, în regiunile fără reprezentanță locală a Mafiei de căutătorii de virgine ai jihadului exploziv din Levant.

Astfel domnul Gambino, atrăgând atenția asupra faptului că în New York în afara câtorva turnători nimic altcineva nu a fost detonat în ultima vreme, explică tuturor că acest fapt nu se datorează cum s-ar crede FBI sau Homeland Security, organizații cu bugete mari dar creiere mici, mai potrivite conform experienței expertului să numere victime și să se scarpine în creștet, ci activității benefice și inteligente  a persoanelor devotate pe care, de-a lungul anilor, le-a tot angajat la firmă.

Astfel prin prezența lor constantă pe străzi, furnizorii de servicii mafioți se asigură că nici un jihadist nu va pune piciorul cu izmene din C4 în New York, chiar dacă pentru asta va fi nevoie să găurească turbanele tuturor cască gura din regiune.

Nu pot, în context, să nu remarc faptul că nici la noi nu a avut loc până acum nici un atac terorist. Probabil că și ai noștri, de la ultimul baron din teritoriu până la personalități gen Hrebenciuc, ne apără și ne protejează, fără să știm.

Fie numai prin faptul că au creat o țară în care parcă ți-e milă să mai dai și cu bomba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.