Jihadistul, ISIS și nepotismul

 

Nemuțumiri justificate în lumea jihadiștilor o dată cu dezvăluirile din presă care arată faptul că nepotismul și corupția au atins cercurile înalte ale ISIS.

Astfel Kabir Ahmed, un tânăr entuziast al dinamitei trăind în Derby, UK, s-a plâns presei englezești despre faptul că în ciuda unei bune pregătiri, a talentului și eforturilor depuse, numele lui este în mod constant îndepărtat de pe lista atentatorilor sinucigași în favoarea a tot felul de piloși și de corupți.

Sătul de fețele cabaline ale englezoaicelor din jur, de lipsa virginității în Regatul Unit și de perspectiva continuării labei zilnice numai și numai din pricina nedreptății la care este supus, tânărul se adresează, pentru a i se face dreptate, presei explozive (dar și explodante) a țării de adopție.

Și vâzându-l nu pot să nu îi dau dreptate. Cum ar putea o persoană cu nevoi ca domnia lui să găsească 72 de virgine care să nu strâmbe din nas la simpla lui prezență hirsută și nespălată, altfel decât prin detonare?

Nu știu care sunt pedepsele în caz de corupție și nepotism în cadrul ISIS dar dacă se dorește cu adevărat eradicarea acestei practici nedemne pentru niște slujitori sonați, dar dedicați, ai profetului, aș propune apa și săpunul.

Pentru că numai prin îmbăiere constantă, tortură pentru care oamenii nu sunt pregătiți, s- ar putea cu adevărat pedepsi această inimaginabilă corupție.

Pentru că în lipsa atingerii vindicative a șamponului, gelului de duș, a bicurilor, bețișoarelor de urechi, unghierelor și periilor ghiaurești acești oameni nu vor putea fi dezvățați de practicile lor vinovate.

Spun toate astea deșinu sunt convins de faptul că prin convenția de la Geneva astfel de practici inumane pentru jihadistul secolului nostru mai sunt permise.

Leave a Reply

Your email address will not be published.