Mitingul de adeziune

Pe 21 noiembrie iubitorii de Ponta (și prin asta nu mă refer la cei care ar fi gata, conform declarațiilor proprii, de sex oral și de alte modalități carnale de exprimare a interesului față de ex-premier) pot să iasă să își manifeste adeziunea în ceea ce se anunță mitingul politic al anului.

Oameni de bine și experți pesediști în democrație au ajuns la concluzia că VVPul s-ar fi pripit cu depunerea mandatului, interpretând eronat prezența a câtorva zeci de mii de români strigând ”demisia”, ”muie” și ”jos Ponta” ca o satistire a societății față de politician.

La urma urmei la fiecare manifestant care ar fi jucat săptămâna trecută baseball cu tărtăcuța mongoloidă a marelui conducător, există cel puțin zece care n-au ieșit.

Este adevărat că, probabil, din aceștia zece, șase sau șapte l-au înjurat din canapea și pe facebook dar, cu siguranță că există, măcar prin zonele mai carențate în iod ale patriei, și vreo doi trei care ar dori ca binefăcătorul cu ochelari să revină la putere.

Ca urmare pentru aceștia urmează a se organiza săptămânile viitoare condițiile minimale pentru un mare miting popular, de exprimare a adeziunii, în ciuda unei oarecare tradiții defavorabile a genului ăsta de mitinguri pentru liderii socialdemocrați.

Față de acum 25 de ani, condițiile sunt însă cu totul și cu totul noi și sunt convins că, în caz de doamne ferește, atât Victoraș cât și Daciana or ști să îndrepte elicopterul oriunde, numai la Târgoviște nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.