Tatuajul de castitate

Se pare că aflând de ușoara indiscreție a bărbatului său, aceea de a plasa un spermatozoid marcator prin luxurianta floră vaginală a domnișoarei Pelinel și înțelegând faptul că un bărbat de frumusețea, farmecul intelectual și virilitatea lui Cristi Borcea nu poate fi constrâns la prea multă fidelitate nici măcar prin închidere cu cheia, doamna Alina Vidican, norocoasa lui consoartă, a hotărât să folosească artileria grea.

Într-un secol în care centura de castitate a devenit vetustă, susnumita doamnă a hotărât să își aplice pe umeri un tatuaj capabil a înmuia și cea mai năprasnică erecție, respectiv mutra împodobită cu papion a flușturaticului săi soț.

Este evident pentru toată lumea că, în situația previzibilă a unei despărțiri de dinamovistul cu vino-ncoace, tânăra femeie va trebui să conteze pe numai jumătate din pozițiile disponibile unei femei din lumea bună bucureșteană când aceasta caută un sponsor nou.

Căci este greu de crezut că numai prin puterea conversației, șarm rafinat și forță intelectuală viitoarea doamnă exBorcea va putea compensa existența pe umerii săi a mutrei lui Borcică ori de câte ori viitorii clienți ai duduii vor încerca să taie, bărbătește, chitanță pe la spate.

Pentru că va trebui un tip foarte special de bărbat, de principiu chior ca un pui de cârtiță surprins de un proiector, pentru ca acesta să persiste în căutarea vizuinei preferate sub ochii clipind la fiece icnet ai dinamovistului aciuit pe umerii femeii.

Pe de altă parte nu neg faptul că un al doilea artist plastic ar putea, cu un minim efort, să corecteze nefericitul tatuaj spre o formă, altfel oricum implicată, de hamster, guzgan sau alt tip de rozătoare, neplăcută dar nu atât de paralizantă pentru bărbatul scăpat singur spre poartă pe contraatac.

One thought on “Tatuajul de castitate”

  1. In cazul de fata chitanta se taie pe spate si nu pe la spate iar tatuajul o sa fie noul divident al preferintelor sexuale: bisexualii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.