S-a născut copilul cu numărul 100 în Maternitatea Spitalului REGINA MARIA Cluj

La 2 luni de la inaugurarea celei mai noi și moderne maternități private din Cluj, parte a primului spital privat cu servicii integrate din regiune, sărbătorim primii 100 de copii care au venit pe lume, în siguranță, aici.

”Suntem foarte bucuroși să anunțăm nașterea celui de-al 100-lea copil în maternitatea noastră, cu atât mai mult cu cât este vorba de o fetiță care va purta numele Maria. Doresc să felicit echipa de medici și personalul medical al secției pe care o conduc, colegii din secțiile de Neonatologie, și Anestezie-Terapie Intensivă, și să le mulțumesc în același timp pentru profesionalismul desăvârșit, pentru grija și emoția cu care întâmpină fiecare nouă viață. Suportul și atenția întregii echipe sunt gândite în jurul nevoilor de siguranță și confort pentru viitoarele mame și nou-născuții care vin pe lume la Spitalul REGINA MARIA Cluj”, a punctat Conf. Dr. Romeo Micu, Șeful Secției de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului REGINA MARIA Cluj.

 

Cea mai nouă maternitate privată din Cluj este pregatită să gestioneze în siguranță problemele de sănătate pe care le-ar putea avea mama sau copilul la naștere. Echipa medicală cu expertiză, alcătuită din specialiști în Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie, Anestezie și Terapie Intensivă, Imagistică și Laborator poate să intervină în orice moment al declanșării nașterii. Acest lucru ne permite să oferim o îngrijire multidisciplinară gravidei, indiferent dacă sarcina este normală sau cu risc crescut.

Secția de Terapie Intensivă Neonatală ultraperformantă este dotată cu aparate moderne de suport al respirației, care asigură îngrijirea nou-născuților prematuri înca de la vârsta de 32 de săptămâni.



Maternitatea integrată în spital asigură pacientelor îngrijire într-un mediu sigur și prietenos – echipele de medici răspund solicitărilor într-un timp foarte scurt datorită sistemului performant de apelare, aflat în dotarea fiecărui salon. Pentru că primele clipe din viața copilului sunt foarte importante, medicii neonatologi au implementat tehnica ”contact piele-la-piele” (skin-to-skin). Astfel, imediat după naștere, copilul este plasat la pieptul mamei, interacționând direct cu ea. De asemenea, specialiștii REGINA MARIA acreditați internațional IBCLC în consultanță în alăptare, oferă suport proaspetelor mame în primele ore de viață ale nou-născutului.

În acest moment, secția de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului REGINA MARIA Cluj dispune de 10 saloane, iar echipa medicală numără peste 30 persoane.



Rețeaua de sănătate REGINA MARIA în Cluj

Compania este prezentă pe piața serviciilor medicale din Cluj-Napoca încă din anul 2008 și a raportat creșteri constante de la an la an. În acest moment, Rețeaua REGINA MARIA are 13 locații în Cluj: 3 policlinici și un centru de medicina muncii; un spital; 5 puncte de recoltare; laboratorul de anatomie patologică Santomar OncoDiagnostic; serviciul privat de ambulanță PromptUrg și centrul de recuperare sportivă și medicală Kinetic Sport&Medicine.

Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA reunește in acest moment peste 5.500  de angajați și colaboratori în cele 65 de locații proprii din Bucureşti şi din țară. REGINA MARIA și-a câștigat poziția de lider pe piața medicală românească datorită calității serviciilor oferite și a numărului de unități medicale prin intermediul cărora deservește peste 3 milioane de pacienți. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 500.000 de abonamente medicale. În cifre, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 65 de locații proprii, 7 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 4 maternități, 10 campusuri medicale, 27 centre de imagistică, 35 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 290 de policlinici partenere în țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.