Tovarasii au obrazul cat pingeaua

demisia corlateanDemiterea urgenta a ministrului de externe ar fi o minima dovada de respect a guvernului pentru romanii din diaspora. Si asta daca nu se trezeste cineva sa faca si o plangere penala pentru organizarea de doi bani ce a facut drept scop votarea dificila.

Parca vad insa ca nu-si va da nimeni demisia si nici nu va fi demis. Tovarasii au obrazul cat pingeaua. De aceea iesiti la vot si pe 16 noiembrie…

Cum ne-a restrans Ponta dreptul de vot? Simplu! Prin numărul mic de sectii de votare, amplasarea defectuoasa a acestora si cresterea birocratiei! Sa fie formulare tipizate!

Să facem un calcul simplu. În România: avem 18.550 secții de votare la 18 313 698 votanți, adică o medie de 987 de votanți și ceva pe secție. În străinătate avem 294 de secții de votare, din care 210 în Europa, la circa 3 milioane și jumătate de votanți, adică o medie de 11 904 votanți pe secție. Chiar și dacă am considera doar 3 milioane de români în diaspora, desi numai în Italia și Spania sunt aproape 2 milioane, tot am avea 10 2014 votanți pe secție, adică de aproape 11 ori mai mulți.

Ce credeti, oamenii acestia stau la coada pentru Ponta? Asta ar fi o premiera dar nu prea cred. Cred mai degraba ca dupa episodul ,,Am învins....Mihaela, dragostea mea” cand diaspora a schimbat balanta votului la prezidentiale, PSD-ul a învățat că accesul la vot al diasporei trebuie restrictionat prin orice mijloace.

Mulțumim românilor din afară pentru efortul de a fi roman, prin deplasari pe sute de kilometri si statul la cozile ceaușiste, de parcă s-ar da la coadă lapte, iaurt sau carne ca înainte de decembrie '89. Românii din țară vă sunt recunoscători pentru demonstrația de spirit civic, mândru de a fi român cu grija de România, de românii din România. Felicitări basarabeni, sunteți mai români decat multi dintre cei se dau patrioti pe afise sau prin mass-media, goarne slobode, cațavenci urlători în aer.

One thought on “Tovarasii au obrazul cat pingeaua

  1. Roman Florin

    Dar in 2009 cand tov. ministru de externe de la vremea acee a organizat “ezemplar” alegerile pentru prezidentul de atunci, de votau astia 3 pe minut de ce nu s-a scandalizat nimeni.
    Noi vrem egalitate dar nu pentru catei.
    Politicienii si oamenii de presa , se vede ca sunt de o corectitudine iesita din comun, din moment ce atunci, nu s-a tinut nimeni scai de tov bakonsy ca sa isi dea demisia pentru minunatele sale servicii aduse patriei.
    Sau ne aducem aminte doar ce ne convine.
    Eu cred cu tarie ca tuturor cei care sunt azi in politica ar trebui sa le fie rusine sa pronunte numele acestui popor si al acestei tari pe care o badjocoresc in fiecare momnet. Daca nu le place tara in care traiesc , si sunt impotenti si nu schimba nimic, mai sunt tari in lume in care poate ca ar avea succes. In rest niste nimeni, care habar nu ai nici macar sa vb corect limba romana, se cred plini de bani si cei mai intelepti, iar noi trebuie sa fim scalvii lor pentru a le umple lor buzunarele . de ce? pentru ca suntem fraieri si permitem. in rest …. primul care se va uita in constiinta sa si va vedea ca nu a pacatuit in fata tarii si a poporului ( adica 0) sa ridice piatra, sa ceare demisii etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.