Congresul Național de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială cu Participare Internațională

Stimați colegi, dragi prieteni,

Avem bucuria de a vă invita la Congresul Național de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială cu Participare Internațională, ce se va desfășura în perioada 22-25 Mai 2019, la Centrul Multifuncțional din Craiova. Manifestarea se organizează cu sprijinul Societăţii Române de Otorinolaringologie şi Chirurgie Cervico-Facială (SORLCCF) sub egida Universității de Medicină și Farmacie din Craiova.

Programul va fi amplu şi dens, variat şi provocator. Conform tradiţiei deja constituite, în preambulul congresului va avea loc și cursul pre-congres. Congresul cuprinde conferinţe plenare, simpozioane, dezbateri, sesiuni de comunicări axate în principal pe tratamentul afecţiunilor ORL.

Dorim ca această manifestare să fie un prilej de a comunica propria experiență, într-o dezbatere științifică de înaltă ținută, alături de importanți invitați din România și din străinătate.

Vă încurajăm să trimiteți cât mai multe rezumate, care vor fi selecționate ca prezentări orale și postere în cadrul programului științific.

Avem certitudinea că prin dumneavoastră vom reuşi să facem acest eveniment un succes!

Cu deosebita considerație,
Comitetul de Organizare

www.orl2019.medical-congresses.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.