Raport de gardă între Specialități, Ediția a V-a

În perioada 15-16 martie, a avut loc simpozionul Raport de Gardă - Cazuri clinice comentate, Ediția a V-a, la Hotel Crowne Plaza București, eveniment medical unde au fost prezenți aproximativ 300 de medici participanți.

În prima zi, deschiderea evenimentului a fost ținută de către Prof. Dr Daniela Bartoș și Dr. Elisabeta Bădilă. Printre temele medicale de interes comentate in cadrul simpozionului, se pot enumera: diagnostic într-un caz de revărsat pleural (Dr. Marius Sava, Dr. Ștefan Dumitrache-Rujinski), hemoptizie inaugurală la pacient tânăr (Dr.Dragoș Aconstantinesei), stenoza esofagiană (Dr.Cristian Nedelcu, Conf. Dr. Gabriel Constantinescu) și multe altele.

In a V-a editie a evenimentului medical, desfasurat sub egida colaborarii dintre Societatea Româna de Medicină Internă și Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, tematicile abordate au prezentat un real interes pentru educatia medicala a participantilor.

Societatea Romana  de Medicina Interna  imbratiseaza si pentru anul viitor  la o noua editie, unde programa dezbaterilor sa fie la fel de incitanta si incurajeaza participarea medicilor tineri cu considerentul ca este o deschidere importanta catre viitorul specialitatii societatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.