Redoxon® Triple Action oferit de Bayer reunește vitamina C, vitamina D și zincul pentru susținerea unui sistem imunitar sănătos

Noua formulă cu acțiune triplă oferă suport eficace pentru cele trei linii de apărare imunitară ale organismuluiPentru a sprijini activ rețeaua complexă de țesuturi, organe, celule și substanțe chimice care protejează corpul uman împotriva factorilor externi și amenințărilor interne, Bayer a dezvoltat Redoxon® Triple Action, combinând beneficiile asupra imunității ale vitaminei C, vitaminei D și zincului. Împreună cu un stil de viață sănătos, care include exerciții fizice și o alimentație corespunzătoare, Redoxon® Triple Action poate ajuta la susținerea unui sistem imunitar sănătos pe tot parcursul anului. Redoxon® Triple Action este disponibil în prezent în farmacii și se adresează adulților și copiilor peste 12 ani.

Dr. Luca Barella, Director de Marketing Medical Global din cadrul Bayer Consumer Care din Basel, Elveția, declară: „În lumea noastră, cu ritm trepidant, plină de fast-food și semipreparate este o provocare să consumam cantități adecvate de fructe și legume care să asigure toate vitaminele și mineralele de care avem nevoie, pentru a sprijini pe deplin funcțiile corpului. Un aport necorespunzător de vitamine și minerale poate afecta negativ sistemul imunitar și starea generală de sănătate.”

Sistemul imunitar este alcătuit din trei mecanisme principale de apărare: barierele fizice (pielea și mucoasele), barierele celulare (leucocitele) și anticorpii. Substanțele nutritive precum vitaminele și mineralele sunt esențiale pentru a menține sănătatea și funcționarea acestei rețele complexe. Principalul ingredient din Redoxon® Triple Action, vitamina C, contribuie la formarea colagenului, componentul de baza al pielii susținând astfel funcția de barieră a acesteia . Mai mult decât atât, vitamina C contribuie la funcționarea optimă a sistemului imunitar prin efectul antioxidant ce promovează protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. În plus, zincul și vitamina D joacă un rol semnificativ în protejarea organismului și buna funcționare a sistemului imunitar. Redoxon® Triple Action a fost conceput pentru a sprijini sistemul imunitar în lupta împotriva amenințărilor interne (radicali liberi) șiexterne (poluare, schimbări de temperatură, aglomerație)

Despre Redoxon®

Gama de produse Redoxon® se bazează pe beneficiul vitaminei C asupra sistemului imunitar. Vitamina C, vitamina D si zincul fac parte din substanțele nutritive esențiale unei funcționări adecvate a imunității. Noul Redoxon® Triple Action reunește beneficiile vitaminei C, zincului și ale vitaminei D care împreună sprijinăcele trei linii de aparare a organismului,, fiindun produs special conceput pentru susținerea funcționării normale a sistemului imunitar innascut, cât și a mecanismelor de apărare dobândite. Alături de un stil de viață sănătos, care include exerciții fizice și o alimentație corespunzătoare, suplimentele alimentare precum Redoxon® asigură baza unui sistem imunitar puternic pe tot parcursul anului. Pentru mai multe informații, vizitați www.redoxon.ro.

Despre Bayer

Bayer este o companie globală cu competenţe cheie în domeniul Ştiinţelor Vieţii, respectiv sănătate şi agricultură. Produsele şi serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi în beneficiul oamenilor şi a îmbunătăţi calitatea vieţii acestora. Totodată, Grupul îşi propune să creeze valoare prin inovaţie, dezvoltare şi o profitabilitate ridicată. Bayer s-a angajat să respecte principiile dezvoltării sustenabile, precum şi responsabilităţile sale etice şi sociale, în calitate de cetăţean corporativ. În finalul anului fiscal 2018, Grupul avea 117,000 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 39,5 de miliarde Euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,6 miliarde de Euro, iar cele cu Cercetarea şi Dezvoltarea la 5,2 miliarde de Euro. Pentru informaţii suplimentare vă invităm să accesaţi www.bayer.ro

Notă pentru editori:

Imagini la rezoluţie optimă pentru imprimare pot fi descărcate de pe www.news.bayer.com.
Editorii TV şi multimedia pot descărca sau solicita materiale video de actualitate despre Bayer, în mod gratuit, de pe http://www.tv-footage.bayer.com/

Persoane de contact:

Radu Rotaru
E-Mail: radu.rotaru@bayer.com

Petruţa Petcu
E-Mail: petruta.petcu@bdr.ro

Declaraţii anticipative:

Acest document poate include declaraţii anticipative în baza presupunerilor şi estimărilor actuale realizate de Grupul Bayer sau echipa de management a subgrupului. Diferite riscuri cunoscute şi necunoscute, incertitudini şi alţi factori pot conduce la diferenţe semnificative între rezultatele viitoare efective, situaţia financiară, dezvoltarea sau performanţele companiei şi estimările indicate în prezentul document. Printre aceşti factori se numără factorii prezentaţi în rapoartele publice ale Bayer care sunt disponibile pe website-ul Bayer la www.bayer.com. Compania nu-şi asumă nicio răspundere pentru a actualiza aceste declaraţii anticipative sau pentru a le adapta la evenimentele sau evoluţiile viitoare.

Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție informațiile de pe ambalaj.



L.RO.MKT.12.2018.1807

Leave a Reply

Your email address will not be published.