Synevo România inaugurează la Ploiești un laborator și un nou centru de recoltare

Synevo România, liderul pieței locale de servicii de diagnostic și analize medicale, a inaugurat la Ploiești al 17-lea laborator al rețelei. În aceeași locație va funcționa și un centru de recoltare, al patrulea de acest tip deținut de Synevo în Ploiești.

Laboratorul Synevo din Ploiești dispune de tehnologii avansate în domeniul diagnosticului paraclinic, fiind aliniat standardelor înalte de calitate ale companiei. Laboratorul este dotat cu o linie integrată de biochimie și imunochimie și oferă servicii de microbiologie precum identificarea automată a microorganismelor sau rezistența la antibiotice.

Centrul de recoltare dispune de un cabinet pentru recoltare probe de sânge și unul pentru recoltare probe ginecologice. Ambele sunt localizate central, în spatele Parcării Omnia, pe strada Gheorghe Cantacuzino, Nr. 25 C.

„Investiția într-un astfel de laborator dotat cu aparatură și tehnologie modernă aduce multe beneficii pacienților din Ploiești și din județul Prahova. Suntem acum în măsură să oferim o gamă mai largă de teste și aceleași rezultate sigure într-un timp mai scurt”, a declarat Andrei Sevcenco, Director Regional zona Sud Synevo România.

Synevo România este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic de laborator din România. Laboratorul Central din București este una dintre cele mai mari unități de acest tip, fiind un centru regional care deservește pacienți din cinci țări diferite din Europa de Sud-Est.

Pe lângă acest laborator compania mai deține în România alte unități de acest tip în București (trei laboratoare) Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Rădăuți, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Anul trecut Synevo a inaugurat 21 de centre de recoltare în toată țara, iar de la începutul anului 2019 a deschis alte șase puncte de recoltare în județele Timiș, Vaslui, Suceava, Călărași și București.

Despre Synevo România

 Synevo este liderul în diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2018, Synevo România administra o rețea națională de 16 laboratoare și 99 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând pe parcursul întregului an peste 15 milioane de teste.

Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.