Synevo România inaugurează primul său centru de recoltare din orașul Călărași, al doilea din județ

Synevo România, liderul pieței locale de servicii de diagnostic și laborator, a inaugurat pe data de 11 martie primul său centru modern de recoltare din orașul Călărași. Acesta este al doilea centru Synevo din județ, după cel din Oltenița. Rețeaua Synevo a atins acum la nivel național 105 centre de recoltare și 16 laboratoare.

Punctul de recoltare din orașul Călărași este amplasat vizavi de Tribunal, în imobilul Med City, la parter, pe strada București, numărul 117. Centrul deține două cabinete de recoltare, unul pentru probe de sânge, iar altul pentru probe ginecologice.

Synevo are o prezență puternică în partea de Sud a țării, în special în orașele Ploiești și Pitești unde deține câte patru puncte de recoltare. Craiova este un alt oraș din Sud în care Synevo operează un laborator și trei centre de recoltare. Regiunea Zona Sud în distribuția administrativă Synevo include și activitatea companiei în orașele Buzău, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgoviște și Turnul Severin.

„Investim constant în extinderea gamei de servicii și implementarea celor mai avansate tehnologii de laborator. În același timp, ne dorim ca aceste servicii să poată fi ușor de accesat de un număr cât mai mare de români, motiv pentru care am accelerat extinderea regională și urmărim să fim prezenți în fiecare județ al țării”, a declarat Andrei Sevcenco, Director Regional Zona Sud Synevo România.

Synevo România este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic și de laborator din România. Laboratorul Central din București este una dintre cele mai mari unități de acest tip, fiind un centru regional care deservește pacienți din cinci țări diferite din Europa de Sud-Est.

În anul 2018 Synevo a inaugurat 21 de centre de recoltare în toată țara, iar de la inceputul acestui an a deschis alte cinci  puncte de recoltare în județele Timiș, Vaslui, Suceava și București

Despre Synevo România

Synevo este liderul în diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2018, Synevo România administra o rețea națională de 16 laboratoare și 99 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând pe parcursul întregului an peste 15 milioane de teste.

Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.