Training de cariera pentru cadrele medicale si studentii medicinisti

BestJobs va sustine in cadrul targului de joburi Cariere in Alb un training de cariera  adresat candidatilor din domeniul medical. 

(Romania), Aprilie 2013: Studentii medicinisti si cadrele medicale in cautarea unui loc de munca vor avea posibilitatea sa invete strategii de planificare a carierei lor, in cadrul unei sesiuni de traininguri sustinute de Academia BestJobs.

Trainingurile vor avea loc in perioada 26-28 aprilie, in Targu Mures,Timisoara si Cluj Napoca, in cadrul targurilor de joburi medicale Cariere in Alb. Accesul la training este gratuit pentru vizitatorii targului.

In doar o ora si jumatate participantii la trainingul de cariera medicala vor avea posibilitatea de a afla cum sa realizeze profilul personal de cariera, strategii de setare si urmarire eficienta a obiectivelor profesionale, scrierea si structurarea corecta a CV-ului, cand si de ce este importanta o scrisoare de intentie pentru aplicarea la un post din domeniul medical si alte informatii necesare dezvoltarii lor profesionale.

Cei interesati sunt asteptati intre orele 14.00 si 15.30, in data de:

  • 26 aprilie, in Targu Mures, la Hotel Grand

  • 27 aprilie, in Timisoara, la UMF Timisoara Club Hyperion

  • 28 aprilie, in Cluj Napoca, la Casa de Cultura a Studentilor


Trainingul organizat de BestJobs, va avea loc in cadrul targurilor de joburi Cariere in Alb, astfel incat, candidatii vor avea posibilitatea de a aplica imediat la peste 5 000 de posturi din domeniul medical. 

Targul de joburi medicale este deschis publicului, cu intrare gratuita. inscrierea se poate face gratuit la eveniment sau online la http://www.careersinwhite.com/Job-Fairs  

Cariere in Alb este o platforma online si offline destinata intalnirii candidatilor medicali cu un numar mare de angajatori internationali. La aceasta editie targul aduce oferte din tari precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Belgia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria, Elvetia, Ungaria, Orientul Mijlociu. Oportunitatile salariale pornesc de la 2 500 de euro si includ cursuri si traininguri de limbi straine, ghidare in cariera si programe de adaptare a familiei.  

Parteneri ai targului Cariere in Alb: BestJobs, Pagina Medicala, Pagina Farmacistilor, Medicalnet, Contraboli, Medicalis, Med News, My Med, BestResources, Hofmed, Medical Manager, Calendar Evenimente, Versa Media Puls, Medipedia, Parinti Clujeni, Parinti Romania, Ziarul MF, Pharma Business, Revista Medica.  

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi pe site-ul oficial al evenimentului www.careersinwhite.com 

Training de cariera medicala

Leave a Reply

Your email address will not be published.