A luat foc dupa ce s-a imbatat

S-a imbatat si a cazut peste flacara aprinsa de la aragaz. O femeie din Iasi a ajuns cu arsuri grave la Unitatea de Primire Urgente (UPU) din cadrul Spitalului de Urgente Sf. Ioan Iasi dupa ce, din cauza alcoolului consumat, a cazut peste aragazul aprins. V.N., de 47 ani, a suferit arsuri de gradele II, III si IV pe 15 la suta din suprafata corpului. Cele mai grave arsuri femeia le-a suferit pe fata, gat si piept. Hainele femeii au luat foc dupa ce a cazut peste flacara, iar medicii nu au exclus posibilitatea ca aceasta sa se fi intoxicat si cu monoxid de carbon.

Dupa ce a primit primele ingrijiri la UPU, ieseanca a ramas internata la sectia de arsi din cadrul Spitalului Sf. Ioan.

"Pacienta a fost transportata la noi cu arsuri de gradul unu, doi si trei pe aproximativ 15 la suta din suprafata corpului, pe fata, regiunea cervicala torace anterior. A existat si suspiciunea unei intoxicatii cu monoxid de carbon pe care am tratat-o ca atare de la inceput. In UPU, pacienta a fost rezolvata si stabilizata, iar chirurgii plasticieni au realizat toaleta chirurgicala a arsurilor. Pacienta a ramas internata la sectia de arsuri din cadrul spitalului", a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, sef UPU din cadrul Spitalului Sf. Ioan Iasi.

Avand in vedere faptul ca arsura a fost provocata la nivelul fetei, medicii raman rezervati in ceea ce priveste evolutia starii de sanatate a femeii.

Sursa: Buna Ziua Iasi (Margareta NICHIFOR)

Leave a Reply

Your email address will not be published.