Asteptind Invierea

Sa nu uitam ca EL a fost primul ce a resuscitat. Noi doar putem incerca sa continuam lucrarea intru desavirsire.

Pupu' de la UPU! Hristos a inviat!

[gallery]

8 thoughts on “Asteptind Invierea

  1. Andrei

    Da… oamenii de aur care imi ofera confortul psihologic in fiecare dimineata cand incep o noua zi pentru ca stiu ca pe mainele lor voi fi in siguranta indiferent de situatie!!! mii de multumiri si “Paste ferticit alaturi de cei dragi”! intregii echipe de la UPU Urgente

  2. Ciuho

    Ati vazut cum muncim noi. Ati vazut tot ce facem. Ati vazut cum luptam. Primul spital de urgente din viata iesenilor confera mereu un plus de siguranta. Poate nu veti avea nevoie de noi in aceste zile… dar sa stiti mereu ca suntem acolo. Doar pentru a va ajuta.

  3. E. Manuca

    Dumneavoastra si echipei pe care o conduceti – “Paste linistit!” in care Lumina sa va binecuvanteze. Darurile cele mai de pret ale vietii le veti oferi, cu generozitate, celor care vor avea nevoie. Pentru o… posibila evadare, va voi cauta o “poveste”, poate o alta “orchestra” in spatiul andaluz.

  4. simona

    “Sa-ti fie lumina in suflet
    Iar masa sa-ti fie bogata
    Sa-mparti cu cei dragi fericirea
    de Paste,
    Sa va bucurati laolalta.”
    O sarbatoare de pret, o urare din suflet: Paste Fericit 🙂

  5. Ciuho

    Nici nu va veti putea inchipui vreodata cit de mult conteaza sustinerea dumneavoastra. Ne onoreaza si ne face sa incercam mai mult. E ratiunea noastra de a fi. Multumim.

  6. E. Manuca

    Evadarile… in spatiul real/imagina(t)(r), fie el si andaluz, au menirea de a adanci diferenta intre noi si ceilalti. Oricum, toate devin contrapondere pentru ritmul draconic in care suntem angrenati. Cand revin in Iasi, sper sa am puterea de… persuasiune de a va determina… promisiunea unei evadari. Spre Andaluzia, Tanger, Gibraltar sau… mai pe-aproape. Bucla temporala care sa dea sentimentul iesirii din prezentul-vertij e… cea care ramane. Si investitia sensibila… pe retina.
    Succes in tentarea zilnica a… limitei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.