Ziua sinucigaşilor

Ieri dimineaţă, un ieşean a vrut să încheie socotelile cu viaţa aruncîndu-se de la etajul IV al blocului în care locuia. Ionuţ I. (28 de ani) a fost internat de mai multe ori la Spitalul "Socola", în urma mai multor tentative de suicid.

Din discuţiile purtate cu membrii familiei, oamenii legii au stabilit că tînărul s-a trezit brusc, şi în fugă, a ieşit din apartament, a urcat pe bloc şi s-a aruncat în gol de la etajul patru. Sora lui şi-a dat seama ce vrea să facă, dar nu a reuşit să-l mai ajungă. La locul accidentului a sosit imediat o ambulanţă, care l-a transportat pe tînăr la Spitalul de Urgenţe, fiind diagnosticat cu şoc traumatic şi fracturi deschise.

"Pacientul a fost stabilizat şi apoi transferat la Spitalul de Neurochirurgie, pentru investigaţii. Prognosticul rămîne extrem de rezervat", ne-a spus dr. Tudor Ciuhodaru, şeful UPU de la Spitalul de Urgenţe. Eforturile medicilor nu l-au putut salva însă pe tînăr, care a murit spre după-amiază.

O altă ieşeancă a ajuns la această unitate după ce şi-a provocat plăgi la pumnul stîng. Femeia a fost internată la Clinica de Chirurgie Plastică, unde medicii i-au suturat plăgile.

Tot la spital a venit şi un tînăr de 37 de ani care a înghiţit un pumn de pastile de cloramină. El a fost internat la Clinica de Toxicologie, întrucît există riscul dezvoltării complicaţiilor.

Sursa: Evenimentul.ro (C.Mihăilă, A.Hurdea)

Leave a Reply

Your email address will not be published.