Cum public?


  1. Puteti publica materiale pe blogul Comunicate Medicale doar daca aveti un cont de Contribuitor. Obtinerea unui Username+Password este gratuita si se face trimitand un email la adresa cristina.mihaila@looktv.ro care sa contina datele dvs. de identificare: nume, prenume, compania pentru care lucrati (daca este cazul), un email valid si un numar de telefon la care sa va putem contacta.

  2. In maximum 24 de ore veti primi pe email datele de login si toate intructiunile necesare.

  3. Puteti posta, gratuit, oricate materiale considerati ca este necesar. Articolele sunt publicate dupa ce sunt aprobate de catre editorii nostri. Orice material care nu incalca politica editoriala a site-ului si care respecta regulile de editare (vezi mai jos) va fi aprobat si publicat pe blogul Comunicate Medicale.

  4. Toate titlurile publicate pe blogul Comunicate Medicale apar automat in fluxul RSS publicat pe prima pagina LookMedica.ro (coloana din stanga). Materialele care prezinta un interes crescut pentru comunitatea medicala sunt preluate integral (text si fotografii) pe prima pagina LookMedica.ro si primesc o mentiune in newsletter-ul saptamanal (luni dimineata).


Reguli de editare

  1. Materialele trebuie să fie în limba româna, cu diacritice (opţional).

  2. Lungimea textului nu trebuie să depăşească 5000 de semne (cu tot cu spaţii).

  3. Fiecare articol trebuie ilustrat cu o fotografie in format JPG. Dimensiuni recomandate: 960 x 640 pixeli (foto articol) si 1280 x 580 pixeli (foto feature).

  4. Tabelele trebuie transformate în fisiere JPG (vezi dimensiunile mai sus) şi publicate ca atare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.