Cursurile COMBAT 2014 au ajuns la final!

Aproximativ 200 de medici au dezbătut la Sibiu ultimele noutăţi din domeniul hipertensiunii arteriale în cadrul Cursului Naţional de Management al Bolnavului Hipertensiv – Actualități în Diagnostic și Tratament – C.O.M.B.A.T. 2. Manifestarea ştiinţifică,organizată deSocietatea Română de Hipertensiune, pe 4 iulie 2014, laHotel Ramada din Sibiu, încheie seria cursurilor din acest an. Cursul interactiv C.O.M.B.A.T. 2. constă într-o îmbinare a informaţiilor teoretice cu prezentarea unor … Continue reading Cursurile COMBAT 2014 au ajuns la final!

Aproape 350 de persoane şi-au măsurat tensiunea arterială de Ziua Mondială de Luptă Împotriva Hipertensiunii Arteriale

 Aproximativ 350 de persoane şi-au măsurat gratuit tensiunea arterială în corturile special amenajate în curtea Spitalului Colţea din Bucureşti, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Hipertensiunii Arteriale, sărbătorită pe 17 mai. Din totalul persoanelor testate, un procent îngrijorător de mare (42,94%) a fost diagnosticat cu hipertensiune arterială. Concret, au fost depistaţi 143 de hipertensivi, din care 53 au fost cazuri nou diagnosticate. Cea mai … Continue reading Aproape 350 de persoane şi-au măsurat tensiunea arterială de Ziua Mondială de Luptă Împotriva Hipertensiunii Arteriale

Şi medicii brăileni COMBAT hipertensiunea arterială!

Peste 70 de medici au dezbătut cele mai noi informaţii din domeniul hipertensiunii arteriale în cadrul Cursului Naţional de Management al Bolnavului Hipertensiv – Actualități în Diagnostic și Tratament – C.O.M.B.A.T. 2, organizat de Societatea Română de Hipertensiune, pe 12 aprilie 2014, la Hotel Belvedere din Brăila. Dezbaterile ştiinţifice, susţinute de medici experţi în tensiunea arterială crescută, au oferit participanţilor un plus de informaţii privitoare … Continue reading Şi medicii brăileni COMBAT hipertensiunea arterială!