Spitalul Wellborn Militari – primul embrion obținut în Centrul de Excelență RUA

Prima reușită cu adevărat notabilă a Centrului nostru de Excelență în Reproducere Umană Asistată înseamnă șansa la viață confirmată prin existența unui embrion, obținut dintr-un singur ovocit, întrucât atât a permis rezerva ovariană a pacientei. Viitoarea mămică are peste 38 de ani, iar cuplul se află la prima procedură de Fertilizare in Vitro. Astăzi are loc embriotransferul, părinții așteptând cu nerăbdare să afle cum arată … Continue reading Spitalul Wellborn Militari – primul embrion obținut în Centrul de Excelență RUA

Noi suntem Wellborn4ALL, cel mai nou Centru de Reproducere Umană Asistată, accesibil tuturor cuplurilor din România!

De aproape 9 ani, prin clinicile și spitalele Rețelei Medicale Wellborn îți vorbim despre o cursă contra timp în lupta cu infertilitate, așadar, nu vrem să reținem pe nimeni mai mult decât ar fi necesar! Pentru că timpul îți va fi necesar să îl petreci alături de copilul tău, și în încercări nereușite! Așadar, bine ai venit în noul Centru de Excelență în Fertilitate, Wellborn4ALL, … Continue reading Noi suntem Wellborn4ALL, cel mai nou Centru de Reproducere Umană Asistată, accesibil tuturor cuplurilor din România!

Ce ar trebui să știe cuplurile diagnosticate cu infertilitate la finalul primei vizite la medicul specialist?

Dr. Alina Bolintineanu, medic primar obstetrica-ginecologie Supraspecializare Reproducere Umana Asistata – Fertilizare in Vitro Indiferent de vârsta membrilor unui cuplu, atunci când vorbim despre incapacitatea de a obține o sarcină într-un interval de 6-12 luni de încercări, este extrem de important să știe că este indicat să apeleze la un medic specialist în infertilitate. De ce este necesară experiența validă a medicilor specialiști și a … Continue reading Ce ar trebui să știe cuplurile diagnosticate cu infertilitate la finalul primei vizite la medicul specialist?