Cercetătorii arabi și mamiferele

Un grup de oameni de știință din Arabia Saudită au finalizat zilele acestea o serie de concluzii, formulate în urma unuia din numeroasele brainstorminguri care caracterizează această regiune a planetei de când culesul de căcăreze a fost înlocuit pe aceste meleaguri de extragerea și comercializare țițeiului.

Astfel, la ieșirea din cort, șeful grupului de cercetare a declarat că, după o serie de metaanalize, studii de cohortă și o neobosită experimentare, oamenilor de știință cu turban le vine din ce în ce mai greu să evite concluzia că, în ciuda aparențelor și în ciuda părerilor contrarii, femeile sunt de fapt mamifere. Și că apelativul de ”păsărică”, utilizat abuziv în unele zone ale lumii este, în context, grotesc de greșit, din punct de vedere logic, medical și ornitologic.

Metodologia exactă a cercetării nu a fost încă publicată, fiind fără îndoială analizată cu fervoare de revizorii revistelor ”Science” și ”Nature”, fără îndoială interesate să publice neașteptata concluzie dar, surse neoficiale, par a sugera că decisiv a atârnat în judecata beduină capacitatea probată a unora din exemplarele loturilor de studiu de a naște pui vii și de a-i hrăni, atât pe aceștia cât și pe arabii mai pofticioși, cu lapte.

Implicațiile descoperirii este imensă, existând de acum posibilitatea promovării femeii din lumea arabă până la nivelul cămilelor, caprelor și oilor, la rândul lor specii confirmate a nu fi nici păsări și nici reptile, și cârora, de acum încolo, li se va putea institui portul burka și a broboadei, în vederea evitării discriminării.

Salut cu această ocazie apariția acestei noi specii de mamifere și sunt convins că, sprijiniți de lumea de știință arabă, cu timpul, vom studia și învăța obiceiurile, comportamentul și modalitățile de comunicare ale membrelor acestor specii, actualmente misterioase pentru toți oamenii de știință de pe planetă.

One thought on “Cercetătorii arabi și mamiferele”

  1. A tot circulat saptamanile trecute pe tot felul de pagini romanesti povestea asta, pentru ca lumea nu a inteles ca era de fapt o gluma. Articolul a aparut pe un site de umor din Quebec, un fel de Times New Roman al lor… Iata sursa : http://www.journaldemourreal.com/arabie-saoudite-des-scientifiques-admettent-que-la-femme-est-un-mammifere-mais-pas-un-humain/

    Nu ca realitatea din Arabia Saudita ar fi vreo fericire pentru femei… Dar asta nu justifica ignoranta celor care s-au ofuscat superior in articole batjocoritoare dupa ce au luat de buna o stie falsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.