Gabriel Oprea Junior suferă

 

Gabriel Oprea Junior suferă.



Se pare că tânăra odraslă a generalului Valoare Națională ar fi postat pe FB un mesaj ”cutremurător” (în aprecierea pseudojurnaliștilor de la Cancan și Antena 3, în aprecierea mea fiind vorba doar de un status ușor penibil, cu tendințe moralizatoare, bigote și paranoice, emise de la înălțimea statutului de beizadea iritată).



Din lectura greoaie a acestui mesaj se înțelege că, de când domnul Gabriel Oprea s-a grăbit să ajungă cu coloana oficială la țiitoare, grabă ce a costat viața polițistului Gigină, în familia fostului doctor există o stare de tristețe, cauzată de răutatea și oportunismul politic ale altora. Că de fapt părinții tânărului delfin al UNPR sunt încă înlăcrimați, ca niște aligatori, de durere și nu înțeleg de ce oameni cu sufletul hain doresc să folosească acest accident nefericit, inerent deplasărilor între șprițuri și femei ale unui oficial, doar ca să facă rău unui politician atât de valoros.



Presupun că pe lista oportuniștilor care doresc răul clanului Oprea se află și tatăl defunctului, Cornel Gigină, surprins aseară la mașinațiuni politice și protest la manifestația împotriva votului parlamentar prin care, pe moment, Gabriel Oprea I-ul a scăpat de urmărirea penală.



Tânărul țarevici este desigur împotriva ideii de cercetare penală și deplânge soarta lumii mioape care, aparent, nu sesizează cu aceeași agerime ciocoistică drama prin care trece familia regală a UNPRului.



Ca urmare tânărul prinț își pune speranța în Dumnezeu, singurul care mai face dreptate și îl mai ajută, cu vreun Audi de 100000 de euro, cu vreo pipiță blondă de Dorobanți, cu cariera de modeling caracteristică tinerilor de neam bun frumoși sau cu excursiile formatoare pe tot mapamondul în care se sparge, când îi mai trece tristețea, în figuri.



Recunosc că am empatizat cu tânăra odraslă și am trăit citindu-i rândurile aceeași tristețe pe care o încerc atunci când aflu despre extincția vreunui virus letal.



Din păcate însă există o groază de alți puliști care, manipulați desigur, nu au simpatia mea pentru cauza familiei de binefăcători politici în chestiune și care au tendința să iasă în stradă cu ochii bulbucați și gurile slobode numai și numai pentru a trimite pe cuviosul, valorosul, nedreptățitul și importantul om politic spre un loc în care deplasarea de colo colo se face tot organizat, dar fără coloană oficială.

Leave a Reply

Your email address will not be published.