Al 7-lea Congres al Societații Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie

Stimați Colegi,

Societatea Română de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie (SRUOG), organizează în Târgu Mureș, la Hotel Imperial Inn, a 7-a ediție a Congresului SRUOG. Societatea a decis să ne reîntoarcem în centrul țării, în primăvara acestui an, datorită succesului deosebit de care s-a bucurat Congresul din anul 2017, având o participare record de peste 800 de medici.

Ediția aceasta vom pregăti, așa cum v-am obișnuit, un Curs Precongres - Fetal Echocardiography, susținut de către Prof.  Joanna Dangel-Polonia în data de 11 aprilie.

Vă întâmpinăm cu aceeași ospitalitate și căldură, într-o ambianţă elegantă și modernă, şi dorim să vă oferim o manifestare științifică unică. Avem convingerea că lectorii de excepţie internaţionali pe care i-am invitat și de această dată, împreună cu participarea tuturor specialiștilor români, vor satisface așteptările dumeavoastră.

Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem la Congresul SRUOG și vă încurajăm să trimiteți cât mai multe lucrări care vor fi selecționate ca prezentări orale și postere. Avem certitudinea că prin dumneavoastră vom reuși să facem din acest eveniment un succes și o tradiție.

Vă aşteptăm cu drag,
Comitetul de Organizare

www.sruog2019.medical-congresses.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.