A fost operat

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aI6J3odvVLs[/youtube]

Barbatul care si-a decapitat mama a fost operat vineri-dupa-amiaza. Interventia a fost necesara dupa ce pacientul s-a aruncat de la etajul doi. In urma impactului cu solul, barbatul s-a ales cu multiple leziuni la piciorul stang. Momentan este internat la Spitalul de Urgente "Sfantul Ioan".

Este nu numai sub supravegherea medicilor, ci si sub paza politistilor. Barbatul de 39 de ani va fi supus si unui examen psihiatric pentru a se vedea daca a avut discernamant atunci cand a comis fapta. A doua zi dupa ce si-a omorat mama, criminalul a spus ca a auzit voci care l-au indemnat la acest gest.

Dr. Tudor Ciuhodaru, sef UPU Spitalul de Urgente: "A fost o interventie complexa, ce a durat cateva ore. In momentul de fata starea clinica a pacientului este buna,  este in continuare monitorizat si tratat in clinica de ortopedie. Speram ca prognosticul vital si cel functional vor fi favorabile. Deocamdata este sub paza si dupa evaluarea psihiatrica probail se va decide circuitul ulterior al acestui pacient."

Sursa: Tele M

Leave a Reply

Your email address will not be published.