Barbatul care si-a decapitat mama este suicidar recidivist

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U9eQeoEgkKY[/youtube]

Barbatul care si-a decapitat mama joi noaptea este internat la Spitalul de Urgente "Sf. Ioan". Medicii de la Unitatea de Primire Urgente de la acest spital spun ca pacientul a mai fost internat aici dupa ce a incercat de mai multe ori sa se sinucida. Acum el este consiliat si de psihologii CIRTITA, iar dupa operatie starea sa este stabila.

"Pacientul a fost adus in UPU, evaluat clinic, imagistic si biologic in echipa mixta. Leziunile traumatice, fractura de tibie, fractura calcaneu sting, fractura metatars sting, secundare tentativei autolitice prin precipitare, vor fi rezolvate cind starea clinica o va permite. Pacientul va beneficia si de suportul psihologilor de la CIRTITA. Pacientul a mai avut prezentari in UPU de la Urgente. Psihologii atrag atentia ca multi dintre cei cu autoagresivitate pot deveni si heteroagresivi si insista pentru consilierea psihologica pentru toate tentativele autolitice", a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU.

Barbatul a fost operat vineri dupa-amiaza in Clinica de Ortopedie-Traumatologie a Spitalului de Urgente. "Dupa o interventie de citeva ore echipa de ortopezi-traumatologi condusa de doctorul Sirbu Paul a reusit rezolvarea chirurgicala a leziunilor pacientului. Prognosticul vital postoperator este favorabil iar cel functional ramine rezervat datorita importantei leziunilor si a patologiei asociate", a adaugat dr. Ciuhodaru.

Sursa: newsiasi.ro / Antena 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.