Din gelozie a luat 40 de pastile

O femeia din Iasi a considerat ca nu mai are nici un motiv sa isi continue viata daca partenerul sau o insala. Femeia de 57 ani a fost transportata ieri la Unitatea de Primire Urgente (UPU) din cadrul Spitalului de Urgente Sf. Ioan Iasi in stare critica. Pentru a-si ineca amarul, femeia si-a gasit intai sustinerea in bautura. Dupa ce s-a imbatat bine, aceasta a ajuns la concluzia ca este mai bine sa isi incheie conturile cu viata.

Astfel, ieseanca a luat mai bine de 40 de pastile pe care le avea la indemana si a ajuns in stare foarte grava la spital.

"Pacienta a ajuns la spital in stare critica dupa ce a luat 40 de barbiturice. A beneficiat in UPU de masurile clasice care se impun in astfel de situatii, de depurarea toxicului, suport volemic si respirator, examene toxicologice", a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, sef UPU din cadrul Spitalului Sf. Ioan Iasi. Femeia a fost internata la Anestezie si Terapie Intensiva pentru monitorizare, insa avand in vedere cantitatea mare de medicamente inghitite, medicii sunt rezervati in ceea ce priveste evolutia starii de sanatate.

O alta tanara de 23 ani, orbita de gelozie, a vrut sa isi puna capat zilelor, dar a fost salvata de medicii de la Urgenta. Tanara nu a cugetat asupra gestului si dupa o cearta zdravana cu iubitul, a inghitit nici mai mult, nici mai putin de 30 de medicamente folosite de cardiaci. Dupa ce a primit ingrijirile de urgenta in UPU, tanara a fost internata in Terapie Intensiva.

Sursa: Buna Ziua Iasi (Margareta NICHIFOR)

Leave a Reply

Your email address will not be published.