Clipe de groaza in Galata!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MOlDomInxTI[/youtube]

O femeie si fiica ei  au fost lovite  de o masina chiar pe trecerea de pietoni.

Tinara de 27 de ani traversa regulamentar strada impreuna cu fetita de 9 ani. Soferul unui autoturism a virat stinga fara sa dea prioritate pitonilor. Femeia a ajuns sub rotile masinii, de unde a fost scoasa de trecatori.

Fetita s-a ales cu fracturi

Femeia isi aducea fetita de la scoala. In timp ce traversau pe trecerea de pietoni, mama si fiica au fost lovite de un autoturism. Soferita a recunoscut ca nu a fost atenta la pietoni.

Iuliana Opar, sofer: "Eram, incercam sa fac stinga si am fost atenta la masina din fata care venea, am facut stinga si am luat o mama cu o fetita pe trecere de pietoni."

"Dumneaei a venit din calea Galata si a virat la stinga. Si pe trecerea de pietoni, femeia cu copilul trecea si a prins-o intii pe femeie si a bagat-o sub masina, dupa aia a cazut fata, cu botul a lovit fata."

Femeia a fost ajutata  de trecatori

"Am vazut accidentul aici, cind era sub masina saraca. Am venit, am impins masina cu cineva si am scos-o de sub masina si am lasat-o aici pina a venit salvarea si a saltat-o de acolo."

Tinara de 27 de ani se zbate acum intre viata si moarte

Dr. Tudor Ciuhodaru,  Spitalul de Urgente "Sf. Ioan": "Este pacienta in stare grava, cu suspiciunea de abdomen acut chirurgical. A necesitat inca din UPU masuri de resuscitare volemica si suport respirator, este evaluata complet si este in momentul de fata in Terapie Intensiva. Deocamdata avem o
intreaga echipa mobilizata pe aceasta pacienta si speram ca in final lucrurile sa se rezolve, daca nu survin alte complicatii."

Medicii spun ca fetita este in stare realtiv buna

Dr. Catalina Ionescu, Spitalul de Copii "Sf. Maria": "Fetita in virsta de 9 ani implicata intr-un accident rutier prezinta un traumatism cranio-cerebral minor, fractura de clavicula dreapta cu deplasare, contuzie toraco-abdominala si o contuzie de gamba stinga. Pacienta va ramine internata in serviciul de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica, necesitind o interventie chirurgicala pentru fractura de clavicula."

Politia a inceput o ancheta pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Sursa: Tele M (Consuela Stratulat, Rafael Racaru)

Leave a Reply

Your email address will not be published.