De la parastas direct la spital

primire_urgente.jpgO femeie in varsta de 68 de ani, a ajuns in stare grava la Spitalul clinic de Urgente "Sfantul Ioan". De la cata pomana a primit, femeii i s-a facut rau in urma cantitatii mari de alcool consumata. Medicii de la Urgente i-au acordat primul ajutor iar acum pacienta se simte mai bine. Alte sapte persoane au ajuns la Urgente de pe urma consumului excesiv de alcool.

"Pacienta a declarat celor de la urgenta ca i s-a facut rau datorita depresiei provocate de participarea la un parastas si afectiunilor cardiace. Dupa tratamentul din UPU constind  in suport volemic si respirator, tratament simptomatic starea clinica a pacientei s-a ameliorat rapid dar examenele toxicologice au confirmat a alcoolemie de 338 mg% desi a pacienta  a declarat ca a consumat doar 500 ml vin", a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, sef UPU, din cadrul Spitalului de Urgente "Sfantul Ioan".

Alte sapte persoane au fost aduse din strada in urma consumului de alcool. Pacientii au beneficat de tratament de urgenta in UPU iar cind starea clinica a fost ameliorata acestea au solicitat externarea.
Medicii de la Urgenrte recomanda iesenilor ca in perioadele caniculare sa nu se faca exces de alcool.

Sursa: Iasi Info (Florin Stoica)

Leave a Reply

Your email address will not be published.