Dimineata agitata la Spitalul de Urgente

O femeie in varsta de 78 de ani a incercat sa isi ia viata din cauza singuratatii. Aceasta a luat suficient de multe pastile recomandate in tratamentul bolilor de inima si diabetului, incat momentan se afla in coma de gradul III, iar sansele ei de supravietuire sunt minime.

"Pacienta a necesitat suport respirator si volemic, iar in momentul de fata este internata la ATI. Prognosticul este extrem de rezervat" a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, sef UPU din cadrul Spitalului de Urgente "Sfantul Ioan".

O alta pacienta, in varsta de 19 ani a ajuns la UPU tot in urma unei tentative de suicid, insa evolutia ei este favorabila. Aceasta nu se afla la prima tentativa, fiind a doua oara cand a luat sedative deoarece ia bataie de la iubitul ei.

O alta tanara, in varsta de 18 ani, din Codaesti, a necesitat operatie de chirurgie plastica si reconstructiva dupa ce si-a bagat mana in ventilator. Aceasta avea plagi la un deget, necesitand suport volemic si respirator. Prognosticul functional rezervat datorita severitatii leziunilor si riscului de complicatii.

Sursa: Iasi Info (Ana Oleinic)

Leave a Reply

Your email address will not be published.