La multi ani UPU Urgente!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-Cu1pY4YMpc[/youtube]

TRANSCRIERE:

Cadrele medicale din cadrul Spitalului de Urgente "Sfantul Ioan" sarbatoresc astazi 7 ani de la infiintarea Unitatii Primire Urgente. Medicii si asitentii din UPU au primit astazi din partea conducerii un tort, sampanie, dar si foarte multe buchete de flori.

Unitatea de Primire Urgente a Spitalului de Urgente "Sfantul Ioan" a fost infiintata pe 7 martie 2001. De atunci, peste 200 de mii de oameni au fost tratati.

7-ani-de-upu-1_240.jpgConducerea spitalului a pregatit astazi pentru angajatii UPU un tort, dulciuri, sampanie, dar si multe flori pentru doamne si domnisoare cu ocazia zile de 8 martie.

Tudor Ciuhodaru, sef UPU Spitalul de Urgente "Sfantul Ioan", a declarat : "Astazi mergem la scoala, pentru toti iesenii, nu le dorim niciodata sa ajunga la noi. Sa stiti ca inima mea bate linga inima Iasului si ceea ce putem face reusim sa va dam. Celor care ii conduc le multumesc ca ma suporta si stiu ca nu sint niciodata cel mai comod sef, vreau ca totul sa fie facut perfect si o data si o dta o sa ajungem sa facem acest lucru."

Echipa de medici si asistente din cadrul UPU considera ca cel mai minunat lucru din viata lor este acela de a salva vietile oamenilor.

7-ani-de-upu-2_240.jpgMarius Melinte, asistent sef UPU Urgente a declarat: "La copii este mai greu ca ne afecteaza, avem si noi copii si speram sa facem fata tuturor cerintelor care le avem aici si sa ajutam cit putem de mult pe cei acre sint in suferinta. Incercam sa ne adaptam tuturor conditiilor, sa ne dotam cu tot ce ne trebuie ca sa putem lucra in conditii cit mai bune si sa acordam cit mai bine primul ajutor."

Sursa: Tele M (Irina Zaharia, Ionut Jigolea)

Leave a Reply

Your email address will not be published.