Muscat de mana dupa chef

Dupa ce au chefuit si au baut pana nu s-au mai vazut bine, doi prieteni de pahar s-au luat la cearta, iar unul dintre cei doi a ajuns la spital. Barbatul de 34 ani s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgente (UPU) din cadrul Spitalului de Urgente Sf. Ioan Iasi, dupa ce prietenul sau si-a descoperit instinctul de canibal si l-a muscat de antebrat. Ajuns la Urgente, barbatul a primit ingrijiri medicale, dar nu a vrut sa ramana internat pentru supraveghere medicala.

"Pacientul a fost adus la noi cu o plaga muscata la antebratul drept si a beneficiat de toaleta plagii si rezolvare terapeutica asigurata de chirurgii reconstructivi ai centrului SOS Mana", a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, sef UPU din cadrul Spitalului de Urgente Sf. Ioan Iasi.

Barbatul a plecat acasa sa isi continue cheful, dar medicii sustin ca exista riscul ca in cazul oricarei plagi muscate aceasta sa se infecteze. Nu este pentru prima data cand medicii de la Urgente se confrunta cu un asemenea caz. Deseori, dupa chefuri si bautura iesenii ajung la discutii care se termina cu descoperirea instinctelor animalice si atacarea adversarilor cu dintii.

Sursa: Buna Ziua Iasi (Margareta NICHIFOR)

Leave a Reply

Your email address will not be published.