Sinucidere cu otrava pentru soareci

O femeie din localitatea ieseana Mosna a incercat ieri sa isi puna capat zilelor, fiind satula de faptul ca nu se mai intelege cu fiii sai. Femeia in varsta de 50 ani a ajuns in stare grava la Unitatea de Primire Urgente (UPU) a Spitalului de Urgente Sf. Ioan dupa ce a luat mai bine de doi pumni de grausor, adica otrava pentru soareci.

Inainte de a face acest lucru, femeia a consumat si o cantitate considerabila de alcool, ajungand la spital si cu etilism acut. Dupa ce a fost stabilizata de medicii de la Urgenta, femeia a fost internata la sectia de terapie intensiva.

"Pacienta a ajuns la noi dupa ce a ingerat otrava pentru soareci, grausor, in scop suicidar. In Unitatea de Primire Urgente a beneficiat de lavaj gastric, purgativ, suport volemic, diureza osmotica si examene toxicologice. A fost internata si primeste suportul psihologilor de la CIRTITA", a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, sef UPU din cadrul Spitalului de Urgente Sf. Ioan Iasi.

Femeia a spus medicilor ca a recurs la acest gest pentru ca nu mai suporta faptul ca nu se intelege cu copiii sai si ca acestia o bat.

Sursa: Buna Ziua Iasi (Margareta NICHIFOR)

Leave a Reply

Your email address will not be published.