Un student s-a lovit grav la cap şi coloană după un dance tip „breakdance“

Aflat la o ptrecere, în timpul dansului, un student de 21 de ani a căzut şi s-a lovit foarte tare la cap şi la coloană. Din relatările victimei, medicii au aflat că băiatul încerca să facă un dans tip “breakdance”, momentul în care  dansatorul se învîrte în cap şi face multe mişcări bruşte de gimnastică.

În urma incidentului, studentul a fost dus de urgenţă la spital.

“Pacientul prezenta traumatism cranio-cerebral şi traumatism de coloană cervicală.  După stabilizare, pacientul a fost trimis pentru investigaţii suplimentare la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului de Neurochirurgie”, a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, şeful UPU a Spitalului de urgenţe “Sf. Ioan”.

Pe lîngă acestea, şeful de la UPU spune că acesta nu este singurul student internat, la UPU fiind internaţi mai mulţi studenţii cazaţi în campusul Tudor Vladimirescu care au ajuns cu stări de leşi din cauza stresului din sesiune.

“Cinci studente au ajuns la UPU cu stări de leşin legate de alimentaţia dezechilibrată, oboseală, exces de cofeină şi tutun. Prognosticul este favorabil pentru ele dar cei de la UPU recomandă tuturor studenţilor un regim echilibrat”, orecizează şeful de la UPU „Sf.Ioan“.

Sursa: iasicastiga.ro (L.V.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.