Beneficiile sânilor mici

 

Din timp în timp reviste de femei, postări facebook și tot felul de alte articole discută despre beneficiile și fericirea pe care sânii mici le aduc femeilor.

Dacă din punct de vedere al bărbaților problema este rezolvată de mult, aceștia preferând de principiu să nu aibă sâni deloc, la doamne se pare că încă există o oarecare frământare între cele trei categorii principale de femei: cele cu sâni mici, cele cu sâni mari și cele cu silicoane.

Premisa discuției este din păcate alterată de faptul, greu de contestat, că bărbații preferă sânii mari, tari, simetrici, uzi, dezgoliți și, pe cât posibil, în mișcare, cu condiția minimală de a fi strict în număr de doi.

Sigur, nu toți bărbații sunt așa de porci și pot recunosc cinstit faptul că eu personal știu vreo doi cărora nu le pasă.

În fapt bărbatul modern este o ființă mult mai sofisticată decât cred doamnele noastre și nu privește femeia numai și numai din perspectiva decolteului. Lungimea și suplețea picioarelor, catifelarea coapselor și modul în care acestea se îmbină sunt la fel de importante.

În acest context am lecturat unul din articolele care le învață pe femei că sânii de mărimea și consistența corcodușelor ar beneficia de avantaje, altele decât acela de a putea ieși prin baruri singure, fără a fi stingherite de mitocani.

Argumentele enumerate de autorii acestor materiale sunt, ce e drept, greu de contestat.

De exemplu o constatare de valoare ar fi aceea că aceste femei privilegiate beneficiază de conversații adevărate cu bărbații, nu de zgâiala permanentă a acestora în decolteu. Conversații scurte, dar adevărate.

Atracția gravitațională fiind constantă, științific vorbind, sânii mici sunt atrași de pământ mai puțin decât cei mari (și viceversa, pământul și viețuitoarele par atrase mai puțin de ei). Ca urmare ei rămân țepeni mai multă vreme, mai ales că nici nu se prea trage de ei.

O altă problemă oribilă, evitată de norocoasele doamne este interacția cu centura de siguranță, o tortură pentru femeia dotată, atenuată numai și numai de prioritatea permanentă pe care acestea o întâlnesc, din noroc, în trafic.

Femeile cu sâni mari mai au o problemă deosebit de grea, ele neputând îmbrățișa persoanele mai scunde decât ele fără a risca să le sufoce, mai ales dacă sânii s-au și lăsat. Este un renghi al soartei, dar și o adaptare naturală faptul că totuși aceste femei tind să-și găsească bărbați înalți.

Alte detaliu important este lipsa de țopăială a sânilor la zumba, jogging, dans și sport, activități de sâmbătă seara pentru femeile cu sâni mici.

De asemenea firimiturile, bucățile de pui, stropii de băutură și firele de pătrunjel care mai scapă pe alături par a ateriza, ca și la bărbați, la picioare și nu pe bluză (în lipsa burții, desigur), rafinament extrem de folositor în căutarea sufletului pereche.

Alte beneficii se referă la garderobă – de exemplu femeia cu sânii mici poate, se pare, să poarte topuri scurte cu mai mare eleganță decât cea bătută de Dumnezeu cu sâni mari, la care acestea tind să se ridice nepermis; sutienul este de-a dreptul opțional (în ciuda rugăminților celor din jur) și nu există oribila problemă a mameleoanelor scoase, spre dezgustul bărbaților, în evidență.

În fine o problemă mai puțin cunoscută a femeii cu sâni mari, de care norocoasele sunt ferite, este incapacitatea de a dormi pe burtă; de altfel poziția nici nu prea este folosită de acestea la somn.

Pe mine toate acestea m-au convins și m-au educat. Mi-am dat seama unde greșeam și, cu siguranță dacă aș fi femeie aș reteza din sâni.

Ciudat este doar un fapt – respectiv lipsa oricărui articol despre beneficiile unei suli mici în revistele de bărbați.

2 thoughts on “Beneficiile sânilor mici”

  1. Pai da, in revistele pt barbati te invata cu sa o satisfaci ( subtila ideea ca iti trebuie oleaca de tehnica si antrenament, mai ales daca o ai mica
    Cei mai dotati nu obisnuiesc sa rasfoiasca articolele de genul, ei doar indreapta scula in directia dorita .
    In nici un caz nu lauda beneficiile unei scule mici 🙂

  2. Dom doctor eu subscriu la această teorie, că mi-s sătulă de ale mele.
    Însă dacă mă mituiţi adecvat nu doar că vă rezolv problema şosetelor ci vă pot oferi şi o listă exhaustivă a beneficiilor unei sculi în zona 12-15 cm

Leave a Reply

Your email address will not be published.