Gâdea și telecomanda

 

Domnul Mihai Gâdea face un apel impresionant publicului său, respectiv ca acesta să nu mute telecomanda cand se dau reclame pe post.

Pare că acest gest pripit al multora din fanii anteniști o costă pe susnumita televiziune, în aprecierea Gâdiană, milioane de euro, milioane necesare zilele acestea pentru strămutarea postului din bârlogul varanului într-un locație nouă, licită.

Sigur că acest îndemn nu mă privește pe mine care, tocmai după ce se termină reclamele pe Antena 3, activez telecomanda.

Acest apel al vedetei, care atenționează publicul fidel, ca pe molia din banc, asupra faptului că cine vrea să pape mohair, trebuie să roadă și șosețele, ar putea fi, pe lângă un binemeritat colăcel de salvare așezat sub cururile în imersiune ale anteniștilor, și o modalitate de a educa și crește nivelul general intelectual al fanului tipic de antena 3.

Altfel se pare că marea mutare va începe în curând, desigur dacă pensionarii din targetul de audiență ai postului nu se vor zgârci și vor achiziționa Always, Joey, Audi A4 și, ca niște grande și hipsterove ce sunt, pachetul 4G de la Digi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.