Deochi

Citind un articol despre deochi m-am lămurit brusc...

Acolo unde am crede că politicienii noştri sunt doar nişte hahalere incapabile, fără planuri, fără realizări, fără bun simț, decență, inteligență şi interes față de fraierii care i-au ales, nişte albine de sex masculin plătite doar să le treacă vremea între un şperț şi altul, de fapt bieții oameni sunt deocheați.

După cum am constatat cu toții, din momentul campaniei electorale când promit fel de fel de chestii, relaxari fiscale, creşteri de salariu, eradicare corupție, şcoli, spitale, autostrăzi pe pământ sau suspendate şi momentul în care încep să trăznească cu noi taxe, tăieri salariale, contracte pentru prieteni, carduri de sănătate şi borduri, ceva se întâmplă cu oamenii ăştia.

Am persoane în preajma mea care nu cred asta şi insistă în a afirma câ nu se întâmplă nimic şi că aşa sunt ei, doar nişte incapabili mincinoşi şi hoți, fără şcoală, fără pregătire şi fără dorința de a face vreodată ceva, care ar trebui mai bine traşi în țeapă.

Desigur nu sunt de acord şi mă cert cu falşii prieteni care susțin asta.

Este deochi fraților, ghinion şi deochi.

De altfel înşişi politicienii îşi dau seama de asta şi se apără cum pot.

Băsescu îşi lăsase şuvița aia, cât să-i fie greață oricarui deocheator să se uite la el, Ponta şi-a lasat şuvițe pe obraz din acelasi motiv şi Iohanis mimează că stă la palat şi nu face nimic, doar, doar o scăpa de blestem.

Aşa că sincer decât să îi înjurăm mai bine le-am lega o sfoară roşie, hai o funie, in jurul gâtului şi i-am ține o perioadă atârnați.

Sunt convins că s-ar transforma cu toții în nişte taciturni care probabil ar face tot la fel de multe pentru noi, dar macar nu ar mai minți.

Nu bag totuşi mâna în foc pentru Ponta, a cărui relație cu adevărul ar putea transcede o simplă spânzurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.