Încălzirea lui Alibec

 

Se pare că în repriza a doua a meciului cu Franța, în momentele în care domnul Neapuiu pregătea contraloviturile tactice menite a scoate cururile pătrunjeilor din contextul cocoșesc în care intraseră, marele antrenor s-a gândit să arunce în focul luptei pe domnul Alibec, de profesie fotbalist, ca să declanșeze în fine urgia așteptată la poarta plină de pânze de paianjeni a francezilor.

Din păcate secunzii marelui om au constatat că buclucașul Denis nu numai că nu era pe banca de rezerve, dar nici la SMSuri nu răspundea, singura dâră de optimism fiind check in ul în Paris al vedetei.

Numai și numai nasurile fine, de foști fotbaliști, ale secunzilor naționalei au reușit într-un final să identifice, după izul de mahoarcă, amplasamentul vedetei, respectiv în vestiar, lângă scrumiera oficială a echipei.

Legenda povestește că omul a stins grăbit chiștocul, a pus berea la loc în frigider și, îmbrăcat numai în chiloți și maieu a năvălit cu aplombul așteptat asupra bieților francezi.

Având în vedere că mâine naționala joacă cu biletele de TAROM pe masă, calificarea în vacanță fiind cu fiecare clipă care trece iminentă, domnul general a hotărât să lase gestul fotbalistului nepedepsit, asemenea giurgiuvea, pardon giuvaer, negăsindu-se cu una cu două în linia de atac a echipei, linie indispensabilă blocării cât mai departe de careul nostru a apărătorilor adverși.

Mai ales că acum se știe că, în cazul în care situația tehnico-tactico-strategico-militară din teren o va cere, domnul Alibec va fi lesnicios de găsit, la încălzire, cu o baterie de Recaș și un chiștoc în colțul gurii la vestiare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.