Licitarea lui Tey

Poliția Neamț a hotărât să îndepărteze din cadrul efectivelor sale elementele incompetente.

Astfel unul dintre acestea, câinele Tey, s-a dovedit, misiune după misiune, un incapabil, ronțăind Royal Canine ul patriei pe degeaba.

Gudurându-se în loc să muşte, scărpinându-se la coadă în loc să vegheze vigilent şi lătrând ca bezmeticul în loc să se apropie pâş pâş de răufăcători, Tey s-a dovedit o tristă dezamăgire pentru purtătorii de chipiu moldoveni.

Ca urmare instituția s-a hotărât să îl demobilizeze fără onoruri militare, scoțând cotarla la licitație.

Din păcate deşi procedura de a cumpăra un câine prin licitație este simplă, necesitând doar câteva chitanțe, viramente prin conturi, timbru fiscal şi acte justificative se pare că în cazul lui Tey nu s-a prezentat nimeni, probabil datorită incompetenței mitologice a animalului.

Faptul este îngrijorător şi deranjant, contribuabilul nefiind obligat să plătească de aiurea oasele tăntalăului, şi cred că birocrația ar trebui simplificată pentru ca, în cazul repetării acestor licitații de vânzare a elementelor incompetente din poliție să putem oricare din noi achiziționa, dacă avem dare de mână şi dragoste de animale, vreun agent, chestor sau comisar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.