Ultimate formula

De ceva vreme primesc între 10 si 20 de e-mailuri cu reclame pe zi. Am avut se pare ghinionul de a ajunge în baza de date a unor "profesionişti" cu mult timp liber care ma imbie permanent cu pături (a doua cadou), machiaj profesionist, bormaşine extremale sau set complet pentru unghii.

Azi mi-au căzut ochii pe altceva, ceva ce pare a fi benefic şi pentru partener: "Ultimate formula".

Textul promoțional loveşte direct la țintă intrebându-mă cât de des am fost zgâriat pe spate, în ultima vreme, de nevasta extenuată de orgasm şi, presupunând corect că spinarea mea nu are nici o urmă de fapt, îmi recomandă pentru corectarea situației jenante in care îmi târăsc zilele şi mai ales nopțile, să achiziționez susnumitul produs, testat de cercetători din Marea Britanie.

Pentru că, se pare, magiunul descoperit de aceştia funcționează ca un fel de spanac pentru Popeyeul individului tomnatec, furnizând nevestelor de pretutindeni bucuria unui muțunaş cu care să se joace cât e noaptea de lungă.

Practic se garantează la nivel de cercetători britanici un priapism vesperal de natură a slei şi umple de cearcăne pe orice femeie suficient de imprudentă de a nu se fereca la timp cu cheie.

Pe lângă acest efect minunat produsul se pare că măreşte şi numarul şi zglobiiciunea spermatozoizilor, capabili a arăta după un tratament complet, ca Manchester City in deplasare şi nu ca Steaua acasă.

Să mă mai mire că în context produsul minune are efect şi pe imunitate, starea generală de sanătate, binele şi pacea mondială şi curbarea adecvată a spatiului?

Şi pentru a avea parte de asta tot ce trebuie să fac este să nu fiu chitros, să umblu un pic la conturi şi apoi să aştept ca spatele să mi se umple, oricât de geometric imposibil pare uneori, de zgârieturi...

Leave a Reply

Your email address will not be published.