Maxisize

 

Citesc despre un produs, o cremă ”Maxisize” care, pretinde comerciantul, conduce la lungirea și îngroșarea sculei masculine (și, aș adăuga eu, la conferirea unui aspect lucios și îngrijit).

Se pare că singura precauțiune pe care trebuie să o iei atunci când utilizezi crema este să te ungi cu ea strict pe sulă; de exemplu fricționarea frunții cu acest produs nu s-a dovedit a avea vreun efect pe creșterea vioiciunii intelectuale a utilizatorilor.

Adresat acelui segment minuscul de bărbați care ar dori să aibă pula ceva mai mare, produsul se pare că este menit a facilita atingerea de către fiecare subiect a potențialului biologic maxim de fălnicie (fapt constatat cu regret de puținii utilizatori la care, în fapt, sula a scăzut).

În plus, conform siteului publicitar al manu-facturierului, crema minune va crește și potența utilizatorului, poate și datorită modului de aplicare.

Transformarea șopârliței în Tiranosaur durează, se pare, mai puțin de o lună și nevoia de boxeri noi se instalează, în caz de supradozaj, în jumătate de an.

Crema se dovedește un pas înainte în domeniu, mulți tineri sclipitori pretinzând că după descoperirea acesteia au renunțat complet la pastile, tincturi, extenders, greutăți, bile și clești. Și că numai masarea continuă a zonei a rămas neschimbată.

L-aș cita pe Gheorghe care recunoaște cu mândrie: ”Am insistat înainte de culcare cu mișcări de masaj timp de o luna”. Și dacă nici Gheorghe nu se pricepe la asta, pe cine să mai credem ?

Crema nu are se pare, în afara influenței pe contul bancar, vreun efect advers neplăcut deși nu este clar ce s-ar întâmpla dacă s-ar rătăci printre lucrurile femeii și s-ar declanșa în familie o cursă a înarmărilor greu de câștigat de subiectul de gen masculin. De asemenea nici unul din subiecții intervievați nu au explicat exact ce s-a întâmplat atunci când, în frenezia masajului, au mai scăpat din poțiune pe coaie.

Îmi place să cred că efectul de mărire constatat de tinerii frumoși și liberi care au încercat crema nu s-a datorat totuși unui banal efect de epilare a zonei din jur. Căci, cu astfel de oameni brilianți nu știi niciodată.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.